Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
mester19 #14840 üzenetére
A Codefon proximity kártyaolvasója 125 kHz-en működik. Ha nem ilyen olvasót vettél, akkor nem tudod olvasni. Én USB olvasót használok, az megfelelően működik.
Írható kütyü átírását nem próbáltam. Amikor új egységre van szükség, felprogramozom a kaputelefon kapunál lévő egységén.
Ha ügyetlenül csinálom, akkor mondjuk másfél perc, egyébként meg kevesebb. Persze kell hozzá a központ mesterkódja, ami a panelra van írva, de a szerelők előszeretettel írják át olyanra, amit csak ők tudnak, mert egy ilyen kulcstartó 100 Ft itt Magyarországon is, de a szerelők meg 1-3 ezer Ft-ért programozzák be.
Van benne egy EEPROM, azt kivéve én Arduinoval olvasom.
Korábban vettem olyan olvasó kártyát, amiben már van egy STM8, ami dekódolja a jelet, és közvetlenül soros vonalon küldi az Arduinonak, de az gyakorlatilag használhatatlan. Az egyszerűbbik (gyakoribb) az állítólag jó, de azt még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- OLED monitor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256 GB Gold, gyenge akku, +ajándék
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Wheel Stand Pro állvány szimulátorokhoz
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- VKB Gunfighter MK IV - 'Modern Combat Edition' Pro - Botkormány - Nem twistes
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest