Hirdetés
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DougButabi
tag
válasz
gyapo11
üzenetére
Az én fűtésem makk egyszerű, be lehet kapcsolnia kazánt meg ki,a nappali hőmérsékletének a függvényében.
Jelenleg egy elég okos termosztátom van, amit lehet programozni. Azért itt is van szerepe az időnek, mert ugyebár ha délben akarok 22 fokot, akkor nem 12:00-kor kell bekapcsolni a kazánt, hanem ki kell számolni, mennyivel előtte, mennyi időt kell fűteni.Szóval erre fogok lőni, nem bonyolítom,
stopperos:
Viszont ez a szenzor nem tud csak hőmérsékletet nézni, páratartalom nincs. (tudom tudom, ez az én hülyeségem, adatmániám) De azért rendelek ebből is párat holnap.apropó, ha már itt tartunk, mi az amit feltétlenül meg kell vennem hozzá: eddig amit kinéztem ebay-en
uno + enc28j60 ethernet shield + rtc + breadboard tesztelni + kábelek. + relé
jön még egy rakat szenzor, csak úgy próbálgatni, csak nem akarok semmit kihagyni, ami miatt majd később kellene várakozni a projektnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Steam topic
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 2. nap: Eternights
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Bittorrent topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- FÉLÁRON SZINTE ÚJ HP HyperX Cloud Stinger Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold