- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
zsolti_20 #13689 üzenetére
Vba ügyben semmit nem tudok mondani, de soros port bitjeinek billegtetésére már írtam programot. Egész pontosan egy hw kulcs volt, kifelé küldtem x db impulzust, és befelé is figyeltem egy másik bitet, hogy mikor változik. Mi lenne, ha két pinnel vinnéd át a biteket handshake-kel, egyik a clock másik a data. Ezt realtime megkapja az arduino, a bitidő szerintem lehet mondjuk 10 μs, tehát ha nem regényt akarsz átküldeni, akkor simán mehet egy függvénybe és addig más nem kapja meg a vezérlést, míg kész nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest