- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
repvez #13344 üzenetére
Hát ezt nemigen fogom megépíteni
Olyan kódra gondoltam, ami teszteli a sebességet."A hasonloságot ugy értem, hogy nem csak a forgatást hanem a teljes kialakitás ugyan az minden alkalommal, nincs benne változatosság, hogy hátha már kialakitással esetleg egyszerübb lehetne vagy pontosabb."
Én egészen biztosan nem így készíteném, ha ilyen kis távolságok pontos mérésére lenne szükség (pl bútorok közt navigáláshoz). A szenzort vagy a forgástengelyre tenném, vagy mögé, hogy nagyobb legyen a minimális távolság a mérendő tárgy és a szenzor közt. Amúgy ez a lézeres szenzor meglepően pontos, milliméteres pontossággal lehet vele mérni. Ahhoz viszont azt hiszem 100ms-nál nem lehet rövidebb a mérési idő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest