- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
csongi #13249 üzenetére
Szia, Őszintén mondva PLC-t utoljára középsuliban programoztam, az meg nem merem leírni mikor volt .... Azóta sokat fejlődhetett ....
Én azt mondom először szelepet válasz, ahhoz kell meghajtó elektronikát tervezni,
Majd milyen szenzorok és featurek kellenek, és utána lehet megnézni hány IO van szükség, saccolni h mi az ami szükséges. Alehetőségek tárháza kellően nagy, Ha az elején vagy nem mennék neki 6 szelepes rendszernek. Részegységenként mennék, és látni fogod milyen haamr tellik a flash/memória ekkor még eldöntheted h könyvtárak helyett optimalizálsz vagy kontrollert cserélsz...... lehet a végén ATMEga 2560 és ESP 01 fogsz használni, vagy akár ESP32, vagy STM-32 az a TE design döntésed kell hogy legyen....Ahogy a nagykönyv írja NO Free Lunch - ezt végig kell tanulnod, vagy megveszed...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest