- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß #12895 üzenetére
Nyugodtan fárassz vele, mindig szívesen tanulok új trükköket.
Ez tényleg nem olyan drága, úgy látszik én régen vettem.Az infra egyik előnye az egyik hátránya is, tudniillik szórt fény, nem irányított, mint a lézer. Ezért a távolsággal négyzetesen csökken az átvitt teljesítmény, 10-15m az átvihető távolság, direkt napfényben jóval kevesebb. Az eső fogalmam sincs mennyire zavarja, sosem esett még idebent, amikor használtam.
De mivel a víz átlátszó és szórja a fényt, nem hiszem, hogy sokat zavar. A hó annál inkább.
Az infra és a wifi közt azért van még pár megoldás, egyrészt a Bluetooth, másrészt a 433MHz-es RF transzmitter, ami elég olcsó és akár nagy távolságot is lehet vele áthidalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Projektor topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest