- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFORboy
senior tag
Úgy is rendben van természetesen ahogy te mondod a lényeg azon van, hogy ne tűnjön el a info.
Az összefoglaló csak azért lenne ésszerű, mert úgy szemelőt lenne, random Pistit lehet oda küldeni ha az ezerszer feltett kérdést ezeregyedjére is feltette, illetve ha valaki keres konkrétan ilyen dolgokat.
Amolyan gyűjtemény.
Tudom-tudom, van tonnányi library, trallala... de valószínűleg ezt sem véletlenül lett megcsinálva, tehát hiánypótló :")Nekem pl két éve jól jött volna egy ilyen mikor egyedi gömbcsuklókat esztergáltunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged