- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Szakbarbár #12451 üzenetére
"szeretnék egy olyan vezeték nélküli adót készíteni ami jelzi nekem ha nyitva felejtettem a garázsajtót"
Más lehetőség, ami esetleg meggondolandó:
a.) Wifin küld mailt.
b.) Megcsörgeti a telefonod. Ha nem veszed fel, nincs költsége. -
válasz
Szakbarbár #12451 üzenetére
Értem. Akkor viszont nem értem, miért nem 434MHz-nek rövidítik/kerekítik, ha már.
A garázsnyitót lehet, hogy nem véletlenül nem látja, talán szándékosan olyan protokollt használnak, hogy ne lehessen ilyen olcsó eszközökkel olvasni a kommunikációt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest