- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
softguner #1244 üzenetére
Úgy akarom, hogy erre a gombra (7A6E10BA) egy úgynevezett Menü váltás legyen, tehát a Menü 1. pontjában az időt mutatja, a 2.-ban az időbeállítást (ilyenkor úgy tervezem, hogy 250ms-onként villan föl a pillanatnyi idő, ekkor meg a másik 2 gombbal tudom állítani az időt, mondjuk óra+, perc+, vagy csak a percet "+"-ba és "-"-ba, viszont ilyenkor sokáig kell nyomva tartani, mire az óra is változik, úgyhogy lehet, hogy marad az 1. verzió), a 3.-ban pedig a hőmérsékletet, 4., 5., meg még nem tudom lesz-e, vagy mi lesz. Viszont amit te írtál, abban is a case 1. esetében be lehet állítani, hogy növelje a Mode-ot minden lenyomásnál 1-gyel, és ha 1, akkor ez, ha 2, akkor az a programrészlet fusson le?Jó, most olvastam tovább, amit írtál.
Már nem törlöm ki, ha egyszer legépeltem ennyit.
Amúgy kösz szépen a segítséget is, meg a dicséretet is, nekem is tetszik/fog tetszeni.Ráadásul magyarul még nem láttam ilyet, úgyhogy az országban egyedül nekem lesz ilyenem.
A következő, amire gondoltam, meg egy hasonló méretű tábla, tele betűhalmazzal, talán még több led-del is, mint ez, és normál digitális óra formátumban írná ki az időt, mint az ilyen 7 szegmenses kijelzők, de a vonalakat betűk alkotnák.
De ez még a jövő zenéje.
(#1246) zka67:
próbáltam úgy is, hogy beírtam a break;-eket, de úgy meg ha jól emlékszem, akkor más gond volt.Jó, ezt is törölhetem.Sikerült, a break;-ekkel zsír.
Kösz szépen, a segítséget! Pedig tegnap tényleg próbáltam, csak lehet, hogy akkor meg még máshol volt valami gond. Annyi van most, ami nem tetszik, hogy ha megnyomom a gombot, akkor átvált, viszont előtte (ugye a 2 zöld sor világít, meg a többi kéken, amik az időt mutatják) erősebben fölvillannak a zöld led-ek.
A másik megoldást, amit írtál, valószínűleg holnap megcsinálom (így elsőre nem is tűnik bonyolultnak), de most már nincs agyam hozzá.Muszáj lesz beletennem, mert így a delay(40); nem igazán elegáns, meg így is van, hogy 2 gombnyomást érzékel, és nem csinál semmit, csak villan egyet (a delay miatt ugye).
Amúgy más része a programnak: a fényerőállítást úgy oldottam meg, hogy a fotoellenállás ugye 0-1023-ig ad vissza értéket, és map-pel belőttem a pause változót 10-900-ig, ami a led-mátrix frissítéséért felel, így mivel kis értéknél sűrűbben frissít, kisebb a fényereje, amikor nagyobb az értéke, akkor erősebb (900 fölött már kicsit látni, hogy villog, így azért mentem csak addig, de még ez is határeset).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged