Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
válasz
Janos250
üzenetére
deciméteres pontosság???? Ember! Én már fél méteres pontosságtól is hanyatt dobnám magam
Te elég profi vagy ebben úgy látom, szóval mi kellene ahhoz hogy min. 1m pontosságot tartani tudjak? Nagyjából (1m belül) vissza akarom küldeni az elmentett pozícióra az RC hajót... -
válasz
Janos250
üzenetére
És továbbra is köszi az infókat.
Én mindig szívesen olvasok ilyenekről.Ezekről a pontokról hol lehet többet megtudni?
Nincs erre vmi közösségi kezdeményezés (pl. mint a geocaching) ahol megosztják ezeket a pontokat egymással az emberek? Én tuti csinálnék. Disznóság ebből is pénzt csinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óvodások homokozója
- Filmvilág
- XPEnology
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én mindig szívesen olvasok ilyenekről.
ekkold