Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
softguner
csendes tag
Tesztasztalon volt egy ilyenem, de annak az elektronikáját nem én építettem, csak a szoftvert írtam hozzá. A projekt lényege az volt hogy 4 db LDR értéke alapján forgatta a napelemet 2 DC motor a megfelelő irányba, de ilyen léptető motorokkal még nem próbáltam. A DC motorokat relék kapcsolgatták. Egy kapcsolási rajzom van hozzá, bár nekem az kicsit kínai volt. Az agya pedig nem egy MEGA volt hanem egy Nano.
-
Sleed
aktív tag
szia,
tudom hogy ez nem arra való, de ezt az egyetlen dolgot találtam amit direkt ehhez a motorhoz árulnak. Hátha ebből kiindulva találsz valami mást is, ami hasznos.
Másik ötletem egy kicsit sufni, nem is biztos hogy működik, de megpróbálhatnál valami keményebb, vastagabb (2mm legalább) gumit vagy puhább műanyagot kilyukasztani és azt valahogy ráhúzni hogy nagyon szoruljon rajta, esetleg valami zsugorcsővel még rá is gyógyítani.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Hyundai, Kia topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1 humoros
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold