- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tomika86 #16406 üzenetére
Gpio 0 ugyanígy, felhúzva és gndre kapcsoló?
Bocs, de erre nem tudok válaszolni, csak ha kiguglizom, de addigra biztosan te is megtalálod rá a választ.
A kódot nem valószínű, hogy meg lehetne ilyen módon szerezni, inkább arra gondolok, hogy valaki megpróbálhat kártékony kódot feltölteni, vagy akár csak egy üres sketch-et, amivel működésképtelenné tenné az eszközt. Viszont biztos vagyok benne, hogy ez nem nekem jutott eszembe először, és meg lehet csinálni biztonságosan, de én még nem foglalkoztam ilyennel, csak tudok róla, hogy létezik és kb mire jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- Mobil flották
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest