- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Köszönöm! Hát a D9 meg D10 az máshol van mint az uno-n.
Az elgondolás az volt, hogy a servo motor megy a servo1-es csatlakozóra, meg lesz még 1-2 sima motor. (vagy csak 2 motor, servo nélkül)
Lego alkatrészekből készült távirányítós teherautó a cél. A motorok direktbe az arduino motorvezérlőre kötve,mert nem lego motorok. 3d nyomtatóval majd lesz nekik keret nyomtatva.Plusz ledek, első körben ennyi, aztán tervben volt még okorsítani kicsit, mondjuk ütközés védelem, vagy sávkövetés. De úgy látom ehhez nincs elég használható lába.A wemos alapból tud wifit, meg bluetoothot, ezért lett volna jobb, de alig van szabad pinje. Van uno-m is bluetooth modullal meg L298N-nel, abból már építettem 2 motoros "autót".
A múltkor motorvezérlő nélkül már simán tudtam a servo motort irányítani wemos-szal wifin kersztül, de a másik két motornak csak kéne valami vezérlő... 3x3,7V lipo cellákról menne.
Lehet a L298N jobb választás ebben az esetben.
Jön még egy ESP12e+L293 shield hozzá, azok kisebb helyen is elférnek. Ez is szempont lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Eladó Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (233)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest