- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
válasz
Vasinger! #971 üzenetére
Szerintem a feteken lévő süni elfér az S1 alatt, és nem is kell levenni.
Azon a részen direkt több helyet hagytak, úgyhogy szerintem nem lesz gáz emiatt.#970: Szerintem S1 jobb, mint a "csilla", mert jóval nagyobb a felülete, és jobban aláférnek a rendes rambordák is. Az egyetlen előnye az lehet, hogy kisebb heylet foglal.
Én S1-re szavazok !
JAJ, most látom, hogy lehet a "süni" rész egyben van az egész bordával? Akkor sincs gáz, a fetekre kell tenni olyan bordákat, mint amik a ramokon vannak.
-
ImI87
őstag
Hello!
Csak egy kis észrevétel/tanács az S1-hez:
Egy Galaxy emelt feszes 8800GT-m van, és eddig egy S1 volt rajta egy 12cm-es Noctua ventivel. Nem volt rossz, de a meleg miatt gondoltam nem árt egy kis plusz hűtés, és kipróbáltam 2dv pcm-es ventivel. Az eredmény idle -4 fok, load -7fok.
És a két ventivel szinte le van fedve az egész kari.
úgyhogy sz.tem megéri lecserélni, bár ez függ az adott háztól, az elrendezéstől és környezettől is.............
-
ImI87
őstag
Hello!
Rászereltem az S1-et a Galaxy GT-re, de nem az lett amire számítottam.
Az S1-re egy 1200-as Noctua ventit tettem, pont a kártya közepére.
A karit emelt fesszel használom, és 700/1750/2100on megy.eredeti Coolermaster hűtés:
idle: 45 fok
3dmark06 load: 74 fok
crysis full load: 81fokS1+ 12cm Noctua 1200as fordulaton:
idle: 46 fok
3dmark06 load: 61 fok
crysis full load: 65fokA hőmérsékleteket a Rivatuner 2.06-tal mértem.
Az oké, hogy full load hozott -15 fokot, de idle semmi sem változott, ezért eléggé
csalódott vagyok.Mennyire számít, hogy hova szereltema ventit az S1-en? Akienek van tuti tippje légyszi adjon tanácsot! Még annyit tehetek, hogy lecserélem az eredeti pasztát, és teszek rá valami komolyat, hátha számít valamit.
S1 tulajok! Normális ez így, és az emelt fesz miatt miatt meleg ennyira idle is, vagy valami nem úgy működik, mint ahogy kéne?
Köszi
ImI
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest