- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
-
LOGOUT
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pepe091 #5409 üzenetére
Tényleg azt elfelejtettem, hogy logó nem lehet.
Mindenesetre inkább csak egy logónak a része.
Meg átalakítással már nem lesz logó, igaz a darázs se pont így fog kinézni.
(#5410) mmdms: Nem 1 hónapig készítik az avatart, hanem kb. 1 hónap mire lesz valakinek annyi ideje, hogy nekiálljon az avatarnak. Lényeges különbség.
Biztos, hogy több óra elkészíteni, ezért nehéz időt találni az elkészítésére, de azért ne aggódj nem 1 hónap, az durva lenne.
-
-
Ja ez sajnos ilyen. Nem mindig jön úgy össze... nehéz, mert mindenki mást lát egy karakterben, nem tudom, neked mi a fontos, mit tükröz Nuada herceg (mi az amit látsz benne, ami miatt "egyéni karakternek" szeretnéd). Ezért azt neked kell megfogalmazni és leírni az Arcképgyárosoknak, hogy rajzoláskor/átrajzoláskor mit valósítsanak meg, neked mik a fontos szempontok. Pl.: a koronája, vagy a varázsbotja (bocs nem tudom mi az amit a kezében tart
), tekintete, stb... Ha leírod, akkor lehet, hogy átrajzolják a Te forrásképedből is, mert elég régóta vársz avatarra.
De más helyében nem szeretnék nyilatkozni, mert necces átrajzolni sok meló van vele és nem biztos, hogy a végeredmény neked tetszeni fog. (ezért is mondom, hogy ezeket a szempontokat fogalmazd meg magadban aztán itt is írd le, jobban tudnak segíteni) Viszont láttam már olyat, hogy hasonlóból valaki átrajzolta és nagyon szép lett. (y) Szóval nem reménytelen az 1. Nuada -s forrásképed.
(#5402) Hintalow: "pc játék/trendi filmes karakter/sportoló" Azért ez nem csoda, hiszen itt van a legtöbb karakter lehetőség. Ezzel elég nagy tárházat fedtél le, szóval nem csodálkozom, hogy innen választják legtöbben a karakterüket.
(#5403) Skillet: De, én is így értelmezem. "Maga a karakter kerül lefoglalásra" Tehát nem a macska, hanem a Tom (mint rajzfilm figura) lesz lefoglalva.
-
Az valóban nem tegnap óta van, de meglehet oldani, csak keresni kell.
Hát ez valóban necces forráskép. Kiindulásnak viszont jó. Rajzos változatot kellene keresni. Pl.: ezt találtam. Ennél jobb forrásképet most én sem találtam, viszont ebből szvsz már meglehet csinálni. -
Azért ne add föl!
Van még sok lehetőség, pl.: nézd végig az előre elkészített, szabad arcképek listáját. -
Mondjuk batman-es változata még nincs, de a minion már foglalt.
Közbe megnéztem, jól emlékeztem, sajna már nem lehet több: [link]
-
válasz
freestailo #5304 üzenetére
Ja akkor elnéztem valamit, sorry.
Én azt gondoltam, hogy abból a képből vágtátok ki és készítették el amit linkeltem.
No mindegy, attól még jó lett az avatar.
De ez nem számít, hogy nem abból készítették el, hiszen ezen se volt nyak: [link]
Tehát utólag tették rá és jobban néz úgy ki.
-
válasz
SUPREME7 #5300 üzenetére
Egész jó, bár egy kicsit (ne vedd sértésnek) snassz. Mondjuk ha lenne nyaka, vagy valami kis apróság kéne mellé ami feldobja.
Így tudnám szemléltetni: Nézd meg ezt az avatart, nem rég készült. --> [link]
és nézd meg a forrás képet: [link]
Ha jól megnézed már az nagyon sokat dobott az avataron, hogy csináltak neki nyakat. Nekem nagyon tetszik az a munka. Milyen egyszerű és mégis nagyszerű megoldás.Így sokkal egyedibb és karakteresebb lett az arckép.
No de ez a saját véleményen. -
válasz
Pete55555 #5203 üzenetére
Szép lett! Én meg attól tartottam mikor először láttam a forrásképeket, hogy nem fog ennyire hasonlítani az eredetire, vagy nem lesz olyan a pofikája a macseknak.
De jó lett. A "próba" elég sokat takarhat. Arra is érthette, hogy esetleg neked van -e még valami "óhajod, sóhajod".
Szvsz apróbb simítások lesznek még rajta, de majd be szakértenek a többiek is.
-
Alakul az a cicc-micc, ebből így lehet valami.
-
válasz
Bjørgersson #5124 üzenetére
Maga az arccal nincs gond, de a forráskép nem jó. Szvsz ebből nagyon nehéz jó avatart csinálni, de a maszkos alakzattal nincs gond.
(#5126) Jimmy66: Na ez szerintem tök jó! Van arca és
nincs rajta logó.Ja logó nincs rajta, a kép viszont önmagában egy logó -
válasz
energy4ever #5118 üzenetére
Nem igazán értem az miért lenne jó
Attól még a tetoválónak ugyanúgy át kell rajzolni egy olyan méretre, amekkorára kifér az adott területre (ahová kéri a barátnőd) Arról nem beszélve, hogy minden tetováló művésznek (már amennyiben valóban jó tetkóshoz viszitek) megvan a saját rajzolási stílusa. Átrajzolni egy képet önmagában nem sokat ér. Szvsz a képet a tetoválóhoz vigyétek és vele konzultáljatok.
-
-
-
-
válasz
bombibmw #4903 üzenetére
Nagyon szívesen!
Igen Ő valóban a kapusok legendája. Biztosan megfogják csinálni és örülök, hogy a mostani generációnak és az újnak is ilyen példaképei vannak!(#4908) tomsolo Igen az árnyékok számítanak, viszont így kerekebb arccal is szépen kivehető avatar, szóval már tényleg csak apróbb pallérozásokra van szükség és remek kis avatar lesz belőle.
Melyik karikatúrára gondolsz? -
válasz
bombibmw #4900 üzenetére
Bocsánat, hogy beleszólok ebbe a dologba, de én is spanyol foci rajongó vagyok, már régóta figyelemmel követem a bbva ligat. Ugyan Barcas vagyok, de Casillas (is) közel áll a szívemhez. Kiváló focistának (a világ legjobb kapusai között tartom számon) és remek embernek tartom.
Az arcképek közül szvsz amit elsőnek akartál innen az 1. kép. azon tényleg kicsit sápadt az arca. Bár némelyik fotón tényleg ilyen sápadt a Casillas, ez évszak függő is, de mint egyéni avatar amit Tamoo csinált tényleg az a legjobb itt. A mondanivalóm lényege, hogy simán felismerhető a Casillas, nagyon szép, mint rajzos arckép és illik a karakteréhez. Bármelyiket választod nem fogsz csalódni ezt mint külső szemlélő mondom.
Még annyi, hogy Casillas-nak kicsit karcsúbb, keskenyebb az arca, mint Tamoo képén.
Ha szeretnél rá árnyékokat az arcára, akkor azt még kérd (én is kérnék, úgy még jobb, szebb az avatar) és várd ki türelemmel, biztosan (idővel) szívesen elkészítik hozzá neked.
Kitartást és sok türelmet kívánok neked az avatarodhoz és ne add fel meglesz az és nagyon jó választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Diablo IV
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- PlayStation 4
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest