- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoy19
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek aki közreműködött az új avatárom elkészítésében, mostmár mobilon nézve is tökéletes.
-
KRoy19
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #10990 üzenetére
Wow. Ilyen gyorsan megcsináltál 3db rohadt jó avatart?!
Le a kalappal előtted.
-
KRoy19
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #10990 üzenetére
Király. Köszönjük.
-
KRoy19
őstag
Nyilván nem akarok senkinek szemrehányást tenni, és nyilván szivességet tesznek az Arcképgyárosok, hogy a szabadidejüket feláldozva rajzolgatnak arcképeket, de szerintem az, hogy 3 hónapja egyetlen arckép sem készült, az nem teljesen oké.
Akkor legalább írjátok ki, hogy jelenleg szünetel az egyéni arckép rajzolás vagy, hogy várhatóan több hónap a várakozási idő, mert szerintem senkinek nem egyértelmű, hogy több hónapot kell várni.
-
KRoy19
őstag
Sztrájkolnak az Arcképgyárosok? (no offense, csak kérdezem)
-
KRoy19
őstag
válasz
CactuS #10968 üzenetére
Mint írtam, nem igazán értek a rajzoláshoz, csak volt egy harmatgyenge próbálkozásom, szóval innentől kezdve ráhagyom ezt a profikra.
Mindenesetre ez a színvilág az ami bejön, szóval ha annyit megtennél, hogy az Arcképszerkeztő topikban kicseréled a forrásképet erre, akkor azt megköszönném.
-
KRoy19
őstag
Sziasztok!
Igényeltem már új arcképet, de láttam, hogy elég elfoglalt minden Arcképgyáros, ezért egy lementett forrásképet elkezdtem alakítgatni magamnak paintben. (nem értek a PS-hez)
Szerintem egész jó lett.
Viszont az a problémám, hogy nem tudom úgy lekicsinyíteni, hogy ne csak egy marék pixel maradjon belőle.
Ezt ti hogy szoktátok? -
KRoy19
őstag
Nagyon jó lett az új arcom..
Eléggé untam már azt a citromot, vagy mi a gyík volt az, szóval hálás köszönet mindenkinek, aki dolgozott rajta. -
KRoy19
őstag
Igen láttam, hogy egy csomónál szerepelt, hogy "csak módosítással.....", de ennél nem szerepelt semmi, csak hogy "SZABAD" ezért gondoltam, hogy nem kell semmilyen plusz munkát végezni vele az arcképgyárosoknak...
Persze kivárom, amíg átalakítják úgy ahogy szerintük megfelelő, csak attól félek, hogy úgy meg már nekem nem fog tetszeni, de majd meglátjuk.
-
KRoy19
őstag
Azt hittem, hogy az arcképkeresőben lévő előre elkészített és szabad avatarokat, pikk-pakk be lehet állíttatni, de úgy tűnik nem ez a helyzet.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- iPhone topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Asustor NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vivaldi (böngésző)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Demót kap a PIONER című MMOFPS
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged