Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Bencom nem megbántatni akarlak, de ezek az arcképek amiket te csinálasz, használhatatlanok. Nagyon rendes tőled hogy ennyire akarsz az embereknek segíteni, de még gyakorolnod kell szerintem. Bash is már megkért hogy, idézek:
''Bencom!
#272, #360, most mondom utoljára: Ne szerencsétlenkedj ebben a topic-ban! Egyetlen használható arcképet nem készítettél még, nem beszélve arról, hogy a lefejeléssel meg a gyilkolással fenyegetőzés sem szép dolog! Ha nem tudsz valamit olvass utána, gyakorolj, kérdezz, de ilyen béna képeket ne linkelgess be ide, saját arcképtől úgyis messze állsz még.'' <----- #409-es hsz.
-
Bencom
senior tag

-
[amne]
senior tag
MSN Avatar Creatorjáról származik, eredeti verzióban jobban néz ki mint így. Bővebben: link
MOD: széle, nem a szeme, OMG
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
?
nem volt vele sok meló... -
Dilikutya
félisten
Ehhez mit szóltok? Megkaphatom, vagy még várjak 1 hetet a kéréssel?

-
Bencom
senior tag
na valakinek valamit?
naon unatkozom
-
m-bazsi
tag
Szerintem Yaye érdemel egy nagy nagy hiphip hurrát, mert egy fényképből ijet kreálni... nemsemmi azért.
MOD: Yaye: mijen progival dolgozol?
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
nekem is kéne egy új avatar!
nygma avatarja is ilyen, mint a mostani enyém
-
Esmein
nagyúr
Köszönöm szépen az új arcképet
Köszi Bash, hogy betetted, és Köszi Yaye, hogy megrajzoltad nekem 
-
Gambit
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Én bevallom, rendszeresen ránézek a fórumára. Nagyon vicces, hogy eddig azon szenvedett, hogy jöjjön már valaki a fórumára, erre talált egy korban és szellemi szintben megfelelő társat, és most együtt nem tudnak mit írni egy fórumba, ami nem szól semmiről.

Szintén vicces, hogy m-bazsi (az egyetlen tevékeny tag) nyitott egy blogot, amit ketten írnak v.ki-vel.
-
Nincs itt senki aki tudna nekem csinálni egy jó kis képet?
-
Bencom
senior tag
nah, már megint a legjobbat késtem le

-
Gambit
őstag
anaqer megengedte, hogy használd az arcképét a gagyi fórumodon?
(Bővebben: link)
Szerk: És szerintem mindegy, hogy ő nem pont ezt a verziót használja, attól még neki készült!
[Szerkesztve] -
m-bazsi
tag
Kössz mg105. Kicsinyíteni, és a széléről a fehéret leszedni... Előre is kössz all
-
m-bazsi
tag
Bővebben: link
a fönti kék hajú emberfejet meglehetne?
-
Yaye
őstag
Tigris szerintem teljesen jó, talán megtükrözném, hogy ne kifelé nézzen a fórumból, de semmi több.
A második izé (nem tudom a nevét nekije) egyértelműen jobb szerintem. Egy pici szusszanásnyival én még visszábbvenném a szaturációját, és a jobboldali (ami neki a bal) füle alatt valami kis pixeles izé van, azt vagy lepucolnám, vagy kikerekíteném pár extra pixellel, de amúgy teljesen abszolút oké úgy ahogy van.
Még valami: nem tudom mit használsz, de ha photoshopot vagy elements-et akkor a végleges verziót érdemes úgy megcsinálni (pontosabban én úgy csinálom), hogy külön fólia a háttér, külön a fej, ekkor kicsinyíteni, és még mielőtt összelapítanám a két fóliát, a fej-fóliára nyomok egy élesítést, ekkor túl éles lesz, ezért aztán az edit menüben a ''fade...'' ponttal visszaveszek belőle, így a csúszkával pontosan be lehet lőni a kívánt élességet. Ez azért kell sokszor, mert a photoshop a kicsinyítéskor erősen lágyítja az éleket, és az élesítés nagyon klasszul előrántja az eltűnni látszó részleteket, főleg e pici verziónál nagyon elkél. Ez a tigrisnél is látszik. Azért kell két fólián tartani a cuccot élesítésig, mert ha a teljesen kész képet élesíted, akkor a kép és a háttérszín határán fehér vonal keletkezik és az a fade-del sem tűnik el egészen (úgy mint ahogy Volkovy polgártárs hangyája körül látszik is, ott elhamarkodtam a fóliaegyesítést és már nem volt korábbi változat
).
Átméretezés után a háttérszín-fóliát az egyszerűség kedvéért újra ki kell tölteni a háttérszínnel, mert a szélén kb egy pixel szélességben az átméretezés a kép szélét (ami ez esetben a háttérfólia széle) is antialiasolja és keletkezik egy félig átlátszó keret, amit a 0 tolerance-os magic wand (egyesítés után ezzel választom ki a törlésre szánt háttérszínt) nem választ ki a háttér többi részével együtt és külön kellene kiradírozni.
Png-vel még soha nem próbálkoztam, nem tudom beveszi-e a motor gyomra. Az igazság az, hogy én még a 256 színt sem használom ki, a fejeknek a többsége amit én csináltam, max 128 színű, de sokszor csak 64, így lehet szépen 2kB alatt tartani a méretet. Kevés igényelte eddig a 256 színt, többnyire ilyen piciben nem látszik a különbség, főleg ha exportáláskor a dither 100% (nekem mindig az). -
nofene
aktív tag
Nah íme 2 átdolgozott variáns:

Eredeti színek, játszottam a kontraszttal és a brightnessel.
Átrajzolva saját színekkel saját ízlés szerint.
Vélemények?
[Szerkesztve] -
nofene
aktív tag
Oké, köszi! Igazság szerint ilyen tanácsokra van szükségem, hogy tudjam merri keresgéljek, hogy jobb legyen! Mellesleg .png lehet használni? Mert a giffel meggyűlik a bajom meg nem is szeretem (max 256 szín), ekkora méretnél a png is kicsi és abban is van, alpha channel (trancparency), szóval technikailag png nem jobb??
Ui.: A tigrisről nem mondanál valami véleményt mégiscsak Te vagy itt az überavataros
(legalábbis a Te munkáid látom a legtöbbet és a legjobbnak), akár mesternek is szólíthatnálak 
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
Sok lesz ez a kontrasztból...
Nézd meg milyen rikító citromsárga lett alul. #483-ban meg lehet nézni a reális színeket.
Az icq-s avatarok olyan diszkrét, szépen árnyalt, nem túl rikító grafikák, szerintem érdemes lenne nem elmenni azokhoz képest a csiricsáré, neonszínes irányba. Ezt nem célzottan neked mondom, csak ez a sárga szíven ütött, ennek az apropójából. -
Yaye
őstag
Hát, elkövettem mindent ami emberileg tőlem tellett. Átrajzoltam, a nagyon fényképszerű részleteket, túl plasztikus árnyalatokat kiszedtem belőle, arcon kicsit karikatúrásítottam, ennél jobbat nem tudok.

itt egy kicsit még árnylatlanabb nagy verzió:
(Senki ne is kérjen még egy kicsit ilyenebb meg amolyanabb verziót, mert sokmindent a végleges kisméretű verzión csináltam meg és nincs az az isten amiért újrakezdjem szász lépéssel korábbról, ez van és kész.
) -
Jam.
aktív tag
Bash!
Lenne rá lehetőség, hogy karácsony alkalmából megkapjam ezt avatarnak:

????????? -
Petie
veterán
én képecskéimről van vmi hír? Bash Te csinálod szabadidődben

nem sürgetek senkit csak kiv. vagyok hogy ki csinálja
vagy ha elmondja vki hogy lehet unrecésíteni akkor megkösönném.
átraktam 4*aa 16*af re de ugyanolyan lett. -
nofene
aktív tag
Na akkor Jam képei:

Text: megnézem a Tied is, mindjárt most úgyis van kedvem ezzel szórakozni, de légy türelmes! -
TexT-BoY
addikt
na bénáztam kicsit:

szal ezt kéne átdolgozni forumképessé
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Bővebben: link
annyira jok vannak az első sorba csak nem lehet öket megnyitni mert az oldalon már nicnsnek fent
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
nofene lesd meg az én képem is plspls nagyon rulz ez a tigris ... Bővebben: link
de ha nem megoldhato ezzel a picturessel kutatok másikat
ezt szeretném ha esetleg feljebb lehetne nagyitani...:
[Szerkesztve] -
nofene
aktív tag
Hi!
Nah megoldottam az átlátszóságot, plussz levettem a bajszokat így 46x50-es méretű lett a kép ami szerintem teljesen elfogadható.
Íme:
Továbbra is várom a véleményeket
-
Bencom
senior tag
esetleg így:

Mod: a bajsza kívülről lemaradt, és az arca egy kicsit homályos...
[Szerkesztve] -
nofene
aktív tag
Hi!!!
Namost én is mostanában ismerkedem a PhotoShoppal és egyéb képszerkesztő progikkal, úgyhogy gondoltam megpróbálom én is összehozni a Tigrised. Sajnos az Alpha Channel-el hadilábon állok, de remélhetőleg hamarosan, meglesz az is addig is: Anti-aliasolt, bal-oldali bajszok újrarajzolva mérete: 58x50 pixel (tudom, hogy 40x50 kéne de ha a szélességből lejjebb veszek úgy, hogy az arányt tartsam akkor nem les olyan jól látható!).
Minden véleményt szívesen veszek. (Mit kéne máshogy és főleg hogyan csinálni!) -
Gambit
őstag
Ez pontosan így igaz, nekem is megvan. Amennyiben az Elements-re gondolsz. Yaye is leírta már korábban: Bővebben: link
-
Bencom
senior tag
nos, már nem emléxem, ki kérte, de csak hogy kipróbáljam a photoshopot, megcsinálta:nagy
kicsi:
-
TexT-BoY
addikt
és te ? te se tudod magadba tartani akkor most ki a g.ci mi?
Amugy aki egy kicsit jobban benne van a forum életébe az tudhatná hogy [amne] ilyen.
Ha normális lenne nem kötekedne vele (velem is
-osz volt de már vagy leszokottt rola vagy...) 
amugy most generáltatok 5hszt a semmmiért
grat
Latissimus Dorsi : köszönöm nagyonjo ha nem bántalak meg akkor megnézném majd BASH reprodukcioját de amugy nagyon császár lett
[Szerkesztve] -
m-bazsi
tag
1: Karácsony van a szeretet ünnepe
2: Szerintem nem örülnél te sem ha így b*sztatnának
3: Ezt hozzá kellett fűznöd, nem tudtad magadban tartani ugye???

-
Old Death
senior tag
Kérlek ne haragudj rá... szerintem is erős volt.. túlságosan is... sikerült felhúznom azzal, h nem tudta megcsinálni, h ne legyen recés a széle, no meg kiröhögtem ezzel a P.psi reklámból oly ismerős homlokon lévő tetkóval ellátott Alien figurát... szóltam neki, h finomabban kéne, csak hát mérges volt nagyon... mert nem sikerült megcsinálnia.. amit meg elért azt meg leszólták.. szal bocsi
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szupi

Annyival meg nem egyszerűbb.
(