Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Nálam is ugyan ez a helyzet...laggol vagy akadozik nem tudom, de kész vicc, főleg, hogy a grafika vagy legalábbis a színkeveréstől 20 perc után elhányom magam. Minden egyszínű, fakó, élettelen kaka. Ha jobban megnézed, akkor meg minden tök egyforma....épületek, helyek, npck, karakterek és azok felszerelései (itt látszik, hogy nem sok energiát fektettek a játékba). Egyenlőre arra nem sikerült rájönnöm mi értelme a weapon expreicének...ha egykezes + pajzsos karaktert csinálok, mi a tökömért használnék pl crossbowot (egyáltalán lehet ilyet? Még nem próbáltam)...vagy így ilyen hibrid karaktereket lehetne létrehozni?
A questek szót sem érdemelnek...1000+1-szer látottak, unalmasak és b@sszus sok van belőlük, szóval most a sok grind helyett az eszedet a sok quest veszi el. AH-ból is látszik kb lvl 50-ig vannak "készen" a játékkal, utána még durván nincsen semmi content. Bezzeg a fizetős shop már üzemel
ez is vicc.Ja és majd el felejtettem: úszni csak nem sikerült megtanulni

Egy szó, mint 100 ez így ebben a formában egy nagy semmi, legalábbis számomra, aki egy archlord 2-től teljesen más jellegű mmo-t várt. Nekem már az is bőven elég lett volna, ha az előd hibáit kipofozták volna és csiszoltak volna rajta ezt-azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kedvenc zene a mai napra
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA506NFR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacBook Air 2017 dobozos megkímélt kiváló akku
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Daruszentmiklós laptop/konzol/kontroller szerviz
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez is vicc.