Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korobi
aktív tag
válasz
MacCaine
üzenetére
elsőkörben egy 15gb particiót kapott. plusz egy 2gb swap.
majd én is arra gondoltam, hogy kevés lehet neki a hely, s megkapta az egész merevlemezt.
átnéreteztem a 15gb particiót 72gb ra...közben felttem az xfce verzióját próbálok azzal is egyet, bár jobban tetszett az openbox...
-
-
joecontra
addikt
válasz
MacCaine
üzenetére
Elinditottam user-kent is, root-kent is de csak pislogott ram a firefox +ENTER utan.
Kitoroltem kezzel, ujraraktam most jonak tunik.Par oraval ezelott olyat csinalt, hogy elinditottam a firefox-ot es befagyott az egesz. Most jonak tetszik de nem tudom ezt miert csinalta. Ujrainditas utan is.
Most azzal kuzdok, hogy a PCI hangkartyat lassa default-nak mert nincs hangom. Meg a bill. keymap-pal is kell kezdenem valamit (gondolom latszik).
Ha tudtok segiteni, meg fogom koszonni.
Udv,
J -
Siriusb
veterán
válasz
MacCaine
üzenetére
Gondolom a probléma a cfg fájl generálása, illetve hogy miként ismeri fel a cuccokat. Nos, ez az, ami teljesen felesleges Arch esetén. Egyszer kell kézzel jól megszerkeszteni, utána csókolom. Csak azért nyúltam hozzá a napokban, mert 3 év után meguntam az alap színvilágot és a starfield theme-t módosítva készítettem egy nekem tetsző grafikus hókuszpókuszt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Projektor topic
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Asztalos klub
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem is értem mi volt az elképzelés a rendszerben.

BoB