Hirdetés
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- bambano: A sor végén
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Ugy fest megiscsak sikerult TLP-vel a muvelet
denylist-re raktam a device-t es a hub-ot is![alucard@desktop ~]$ tlp-stat -u--- TLP 1.6.1 --------------------------------------------+++ USBAutosuspend = disabledDevice allowlist = (not configured)Device denylist = 20b1:3008 1d6b:0002Exclude audio = enabledExclude bluetooth = disabledExclude phones = disabledExclude printers = enabledExclude WWAN = disabledBus 003 Device 001 ID 1d6b:0002 control = auto, autosuspend_delay_ms = 0 -- Linux Foundation 2.0 root hub (hub)Bus 003 Device 002 ID 20b1:3008 control = on, autosuspend_delay_ms = 2000 -- XMOS Ltd iFi (by AMR) HD USB Audio (snd-usb-audio, usbhid)Mondjuk azt nem igazan ertem, hogy a
control onaz pontosan mit takar, mert logikusan off kellene legyen, bar ez inkabb csak tipp a reszemrol, a lenyeg hogy nem kell visszakuldenem a tapot
legalabbis eddig ugy nez ki
kopp kopp koppKar hogy csak tlp-vel sikerult osszehozni.. udev rule-al valamiert nem mukodott (mondjuk lehet eleg lett volna csak a hub-ot belerakni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
denylist-re raktam a device-t es a hub-ot is!
kopp kopp kopp
BoB