Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Archttila
üzenetére
De te ARM-on vagy én meg X86-on, ami egyik platformon működik az lehet h a másikon nem, és fordítva
Letiltottam kísérletképp a sway configjában az xwaylandot sok progi ezután már nem indult el, de a fontosabb alkalmazások ezután is futottak, libreoffice, vlc, clementine(de instabil volt wayland only módban) firefox(a wayland használatát engedélyező mozilla környezeti változó beállítása után futott), chrome és változatai ellenben nem mentek wayland alatt, hiába adtam meg a megfelelő paranccsori kapcsolókat. Ha esetleg még egy környezeti változó is kell a waylandes chrome hoz kérlek írd le melyik az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diabetes - Cukorbetegség
- Epson nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Letiltottam kísérletképp a sway configjában az xwaylandot sok progi ezután már nem indult el, de a fontosabb alkalmazások ezután is futottak, libreoffice, vlc, clementine(de instabil volt wayland only módban) firefox(a wayland használatát engedélyező mozilla környezeti változó beállítása után futott), chrome és változatai ellenben nem mentek wayland alatt, hiába adtam meg a megfelelő paranccsori kapcsolókat. Ha esetleg még egy környezeti változó is kell a waylandes chrome hoz kérlek írd le melyik az.
BoB