Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Archttila
üzenetére
De te ARM-on vagy én meg X86-on, ami egyik platformon működik az lehet h a másikon nem, és fordítva
Letiltottam kísérletképp a sway configjában az xwaylandot sok progi ezután már nem indult el, de a fontosabb alkalmazások ezután is futottak, libreoffice, vlc, clementine(de instabil volt wayland only módban) firefox(a wayland használatát engedélyező mozilla környezeti változó beállítása után futott), chrome és változatai ellenben nem mentek wayland alatt, hiába adtam meg a megfelelő paranccsori kapcsolókat. Ha esetleg még egy környezeti változó is kell a waylandes chrome hoz kérlek írd le melyik az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- PlayStation 4
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Letiltottam kísérletképp a sway configjában az xwaylandot sok progi ezután már nem indult el, de a fontosabb alkalmazások ezután is futottak, libreoffice, vlc, clementine(de instabil volt wayland only módban) firefox(a wayland használatát engedélyező mozilla környezeti változó beállítása után futott), chrome és változatai ellenben nem mentek wayland alatt, hiába adtam meg a megfelelő paranccsori kapcsolókat. Ha esetleg még egy környezeti változó is kell a waylandes chrome hoz kérlek írd le melyik az.
BoB