Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Hogy használd a PH aprót szerintem……….
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Archttila #7918 üzenetére
De te ARM-on vagy én meg X86-on, ami egyik platformon működik az lehet h a másikon nem, és fordítva
Letiltottam kísérletképp a sway configjában az xwaylandot sok progi ezután már nem indult el, de a fontosabb alkalmazások ezután is futottak, libreoffice, vlc, clementine(de instabil volt wayland only módban) firefox(a wayland használatát engedélyező mozilla környezeti változó beállítása után futott), chrome és változatai ellenben nem mentek wayland alatt, hiába adtam meg a megfelelő paranccsori kapcsolókat. Ha esetleg még egy környezeti változó is kell a waylandes chrome hoz kérlek írd le melyik az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megérkeztek a Crucial leggyorsabb LPCAMM2 memóriái
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest