Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
No meg is van a megoldás. St természetesen jó helyen van, és a vifmrun-t az Überzug csinálja, ami biztosítja, hogy a vifm alatt működjön az image preview, és itt van a bibi. Ez a vifmrun viszont nem rendelkezett futtatási joggal
Köszi a segítséget. Így most megkapta a 744-et (azért más ne tudja futtatni rajtam kívűl), és miden más file-ra ráküldtem a 644-et -> fd --type f --exec chmod 644 {} \; Fd parancsot használok a find helyett, mert az "jobban" működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Napelem
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest