Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #7719 üzenetére
Igen, én ezt értem, de képnéző szinten ez még mindig pinduri. Majd nézd meg mit foglal egy XnView, Gwenview, meg a többi, legalább egy 0 lesz még mögötte, és még esetleg megduplázhatod, megtriplázhatod még rá, ott lesz 100-300 MB környékén. Ahhoz képest eléggé pinduri, mivel nem használ semmilyen grafikus libet.
Tilingnál valóban kevésbé lényeges a háttérkép, de vannak emberek, akiknél vannak rések a csempék között, vagy mint nálam, hogy átlátszóság a terminálon, ami alatt átüt a háttérkép, meg hangulat miatt, míg el nem indítom az első alkalmazást, látok valami hátteret, kinéz az egész desktop valahogy, esetleg virtuális desktopoknál is jól jöhet. Most az a pár MB még nekem se tétel, amibe egy háttérkép kerül, bootidőben sem kimutatható. De azzal sincs baj, ha te nem használsz, mert tényleg nincs sok szerepe tilingnál, és ez is egyfajta minimalizmusos spórolás. Lehet még én is kipróbálom, tervben van véve, hogy csak egyszínű háttér legyen, meg a kompozitort és átlátszóságot is dobom, helyette tearfree opciót használok a X.org konfigban, és nem lesz átlátszóság sehol, úgyse használok transzparenciát a polybaron és terminálon kívül.
Képeket lehetőleg ne ffmpeg-gel konvertálj, hanem imagemagick csomag convert parancsa a legjobb rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest