Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Igen, én ezt értem, de képnéző szinten ez még mindig pinduri. Majd nézd meg mit foglal egy XnView, Gwenview, meg a többi, legalább egy 0 lesz még mögötte, és még esetleg megduplázhatod, megtriplázhatod még rá, ott lesz 100-300 MB környékén. Ahhoz képest eléggé pinduri, mivel nem használ semmilyen grafikus libet.
Tilingnál valóban kevésbé lényeges a háttérkép, de vannak emberek, akiknél vannak rések a csempék között, vagy mint nálam, hogy átlátszóság a terminálon, ami alatt átüt a háttérkép, meg hangulat miatt, míg el nem indítom az első alkalmazást, látok valami hátteret, kinéz az egész desktop valahogy, esetleg virtuális desktopoknál is jól jöhet. Most az a pár MB még nekem se tétel, amibe egy háttérkép kerül, bootidőben sem kimutatható. De azzal sincs baj, ha te nem használsz, mert tényleg nincs sok szerepe tilingnál, és ez is egyfajta minimalizmusos spórolás. Lehet még én is kipróbálom, tervben van véve, hogy csak egyszínű háttér legyen, meg a kompozitort és átlátszóságot is dobom, helyette tearfree opciót használok a X.org konfigban, és nem lesz átlátszóság sehol, úgyse használok transzparenciát a polybaron és terminálon kívül.
Képeket lehetőleg ne ffmpeg-gel konvertálj, hanem imagemagick csomag convert parancsa a legjobb rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- Automata kávégépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spotify
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
BoB