- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Archttila #7279 üzenetére
A distrotube-os fazonnak a gitlab tárolójában vannak ilyen Bash-sal vagy más shellel indítható színes mintákat random generáló scriptek, amivel csinosítja a megnyitott terminált. Ilyesmik, amik a te képernyőképeden is látszanak.
-
Shyciii
veterán
válasz
Archttila #7279 üzenetére
Openbox alatt használtam én is trasparancy-t, hogy a kitakart ablakban látható infókat be tudjam gépelni a másik ablakba, de igazából nem látom más értelmét. Esetleg hogy szebb (már akinek). Tiling windows manager alatt meg már végképp nem láttam értelmét, mert úgyis minden ablak látszik, úgyhogy Bspwm alatt már semmilyen átlátszóságot nem használok. Háttérképet sem használok, úgyhogy azt sem akarom nézni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged