- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Archttila #7197 üzenetére
Én is Termite-ot használok és nálam minden betűtípust elfogad. Ellenőrizd az Arch Wiki alapján, hogy a fontjaidat jó mappába tetted-e, és fc-list paranccsal néz meg, hogy mi a PONTOS neve az illető font-nak, néha trükkös, mert hol egybe van írva, hol külön, kis-nagybetű is számít, és nem mindig esik egybe a font fájlnevével sem. Én Fantasque Sans Mono-val használok, de használok mellette Dejavu Sans Mono-t, MS Cascadia, Adobe Source Code Pro, Ubuntu Mono fontokat is, külön termite-os conf-fal vagy grafikus progikban.
Notification-t te is tudsz írni magadnak, csinálsz egy scriptet, ami megnyit egy terminált, abba elindít egy másik scriptet, ami az üzenetet kiírja, és x másodperc után bezárja magát. Igaz így nyomtalanul eltűnik, de ezt valami logolási módszerrel ki lehet egészíteni. Igazából még a Dunst-ot is kipróbálhatod, mert az a legjobb notification deamon, és igaz, hogy X.org-os, de mennie kell Wayland alatt is, XWaylandet használva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest