Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shyciii

veterán

válasz Frawly #6769 üzenetére

Igen, a fuse-zip-et már az elején felraktam, mert már a mobilos hegesztéseimhez levő cuccok is pl csak zip-ben vannak. Unrar-t parancssorosan már magában a vifm-ben megcsináltam, majd hozzárendelem egy billhez, vagy marad úgy, hogy a parancssorában kiadom. Viszont két dolgot nem találok a manuálban, vagy csak átsiklottam felette:
    - Ha egy winyót rácsatlakoztatok, akkor a :media paranccsal oda tudok ugrani ez rendben van. De hogy tudok onnan mondjuk visszaugrani pl a /home/Data helyre? Erre nem találtam utalást. Próbálkoztam a :path /home/Data-ra, de hibát dobott.
    - A legnagyobb szívás viszont amit nem találok azaz, hogy milyen utasítással lehet megoldani azt, ami mc-ben is van, double commanderben is, tux commanderben is, hogy + gombot lenyomva pl be lejet állítani, hogy *.jpg -vel minden jpg kiterjesztésű filet kijelöljön, hogy pl ezenkután tudjam másolni, törölni. No ezt sehogysem találom vifm-ben. Egyenként tudok kijelölni a t-vel (mondjuk egy space-re mountoltam). De csoportos kijelölést nem látok. A :filter jpg működik, csak pont fordítva. Minden jpg-t eltüntet.

Esetleg erre a kettőre van ötleted?

Csomó mindent testreszabtam már. Számomra jobban bejövő billek, A gyári linux trash-ét használja, csak a permanens törlésre kérjen megerősítést, megadott kiterjesztésekre milyen programot indítsan, szal már majdnem facca :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés