- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Igen, a fuse-zip-et már az elején felraktam, mert már a mobilos hegesztéseimhez levő cuccok is pl csak zip-ben vannak. Unrar-t parancssorosan már magában a vifm-ben megcsináltam, majd hozzárendelem egy billhez, vagy marad úgy, hogy a parancssorában kiadom. Viszont két dolgot nem találok a manuálban, vagy csak átsiklottam felette:
- Ha egy winyót rácsatlakoztatok, akkor a :media paranccsal oda tudok ugrani ez rendben van. De hogy tudok onnan mondjuk visszaugrani pl a /home/Data helyre? Erre nem találtam utalást. Próbálkoztam a :path /home/Data-ra, de hibát dobott.
- A legnagyobb szívás viszont amit nem találok azaz, hogy milyen utasítással lehet megoldani azt, ami mc-ben is van, double commanderben is, tux commanderben is, hogy + gombot lenyomva pl be lejet állítani, hogy *.jpg -vel minden jpg kiterjesztésű filet kijelöljön, hogy pl ezenkután tudjam másolni, törölni. No ezt sehogysem találom vifm-ben. Egyenként tudok kijelölni a t-vel (mondjuk egy space-re mountoltam). De csoportos kijelölést nem látok. A :filter jpg működik, csak pont fordítva. Minden jpg-t eltüntet.
Esetleg erre a kettőre van ötleted?
Csomó mindent testreszabtam már. Számomra jobban bejövő billek, A gyári linux trash-ét használja, csak a permanens törlésre kérjen megerősítést, megadott kiterjesztésekre milyen programot indítsan, szal már majdnem facca
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Macska topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Trek
- GTA V
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Iqos cigaretta
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest