Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shyciii

veterán

válasz Frawly #6693 üzenetére

El kell keserítselek, de hiába nézem közelebrről a 15"-os kijelzőt (kb 20cm csak), mégis iszonyat nagy különbség van 23" és 15" között. Egyébként kipróbáltam anno milyen az, hogy ha csak kettő programmal osztom el a kijelzőt. Erre felprogramoztam az Openbox-ot, és borzalmasan kicsi a tartalom megjelenítése elfelezve. Még egy terminal-nak nem gond, de egy Sublime-ban mikor szöveget szerkesztek, vagy kódot írok, vagy böngésző, vagy vnc, rdp, double commander, ezek mind kicsik már oda, és nem látható elég tartalom, szal továbbra is úgy tartom, hogy 15" baromi kicsi tiling-ra. Ha a felbontást emelem 2k-ra, akkor meg olyan kicsik a betűk, hogy meg lehet vakulni, szal megint semmit nem ér az egész. És kizártnak tartom, hogy van olyan fejlesztő, aki 15, 17"-on programozik úgy, hogy osztozik még 2-3 programmal. Az előző cégnél ahol dolgoztunk is a fejlesztőknek 2db 23"-os monitorjuk volt, mert a 22"-t kevésnek tartották úgy hogy Visual Studio-t használtak javarészt, meg páran Borland Delphi-t. A mostani cégnél Node.js-et használnak a fejlesztők, és mint ahogy nekem is 2db 23"-os monitorjuk van ugyanúgy 2k-s felbontással.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés