- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Nem lehet vele pontosan ugyanazt kialakítani, mint nekem Arch-on. Vagy ha igen, akkor olan mértékű utánajárással (4 napot szántam rá max), hogy egyszerűen nem éri meg. Arról nem beszélve, hogy kb a felét alakítottam ki debian-on mint Archon, és már több memóriát foglalt, és jócskán több csomagot pakolt fel feleslegesen. És akkor még ott az a probléma, hogy volt olyan program, amit nem találtam debianhoz, és forrásból forgatva gondjai akadtak. A GTK-s téma se működött rendesen debian alatt ugyanúgy GTK-s rendszeren természetesen. Polybar pl teljesen kuszán működött. Csomó beépített elemre nem reagált Debian alatt, mondván nem létező elem (WTF??). Szal azonnan töröltem is. Az a kombó amire én használtam volna, arra a Debian nem jó. ELhiszem hogy Debian + KDE vagy Gnome jól működik, csak olyan bloat-os rendszer nekem nem kell.
Írom mindezt úgy, hogy jelenleg a cégben csináltam egy Debian szervert, Asterisk-el, MariaDB-vel, ODBC-vel, WEBRTC-s eléréssel. Márcsak a CDR adatainak realtime átvitele van hátrea MariaDB-be. Erre még rá kell jönnöm. Erre jó a Debian, meg PHP, NginX (gondolom Apache-ra is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest