- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
samujózsi
üzenetére
Nem driver gond volt. A "zseni" kis fejlesztőknek hála az általam hozzáadott usert 1000 alatti UID/GID párral vette fel a rendszer, a felrakott sddm meg csak akkor foglalkozik 1000 alatti userekkel, ha külön kérem. Mondjuk ez nem magyarázat arra, hogy a jobbra nyílra kattintva miért crashelt minden alkalommal a rendszer, de sajnos anélkül töröltem a vm-et, hogy a logokat átnéztem volna.
Hát hogy is mondjam, nem lett túl szimpi az Arch az eddigiek alapján. Az egyetlen tényleges pozitívuma az, hogy pici és gyors. De amit szopni kell vele egy működő rendszerhez, az nekem nem biztos, hogy megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB