Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Siriusb
üzenetére
Én mindig azt mondtam, hogy nagyon jó kezdőknek is az Arch Linux, ha komolyan meg akarja ismerni a linuxot.
Ha valaki nagyon elszánt, bár Ubuntu után tanulni jobb a Debian, értelemszerűen, de az sem igazán kezdőknek való. Ja, hogy kezdő.....mert ugye ez elég tág merítés ám. Aki tanulni akar, annak való Debian, Arch is esetleg, de a különböző platformokon nem erről szól a hype.
Te meg ne gyere ide, szapuld inkább a Digi mobilosokat továbbra is!
Ők szapulnak engem, de galádul nagyon! Én csak védekezem szerényen, de többen vannak.

Most, hogy nagyon el akarnál tanácsolni, egyre erősebb késztetést érzek!

Azt a változást emlékeim szerint az Arch wiki lekövette, csak az illető nem ebből a forrásból olvasgatott, hanem külső útmutatást követett.
Tényleg volt valami ilyesmi infó is, akkor vegyük úgy, hogy ebben most igazad van!

(anno engem innen elhajtottak, mikor nagyon kezdő voltam, azzal, hogy ez egy komoly disztró komoly népekkel itt a topikban....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 3
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB