Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Siriusb
üzenetére
Én mindig azt mondtam, hogy nagyon jó kezdőknek is az Arch Linux, ha komolyan meg akarja ismerni a linuxot.
Ha valaki nagyon elszánt, bár Ubuntu után tanulni jobb a Debian, értelemszerűen, de az sem igazán kezdőknek való. Ja, hogy kezdő.....mert ugye ez elég tág merítés ám. Aki tanulni akar, annak való Debian, Arch is esetleg, de a különböző platformokon nem erről szól a hype.
Te meg ne gyere ide, szapuld inkább a Digi mobilosokat továbbra is!
Ők szapulnak engem, de galádul nagyon! Én csak védekezem szerényen, de többen vannak.

Most, hogy nagyon el akarnál tanácsolni, egyre erősebb késztetést érzek!

Azt a változást emlékeim szerint az Arch wiki lekövette, csak az illető nem ebből a forrásból olvasgatott, hanem külső útmutatást követett.
Tényleg volt valami ilyesmi infó is, akkor vegyük úgy, hogy ebben most igazad van!

(anno engem innen elhajtottak, mikor nagyon kezdő voltam, azzal, hogy ez egy komoly disztró komoly népekkel itt a topikban....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- Milyen processzort vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 6
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

BoB