- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Siriusb #6134 üzenetére
Én mindig azt mondtam, hogy nagyon jó kezdőknek is az Arch Linux, ha komolyan meg akarja ismerni a linuxot.
Ha valaki nagyon elszánt, bár Ubuntu után tanulni jobb a Debian, értelemszerűen, de az sem igazán kezdőknek való. Ja, hogy kezdő.....mert ugye ez elég tág merítés ám. Aki tanulni akar, annak való Debian, Arch is esetleg, de a különböző platformokon nem erről szól a hype.
Te meg ne gyere ide, szapuld inkább a Digi mobilosokat továbbra is!
Ők szapulnak engem, de galádul nagyon! Én csak védekezem szerényen, de többen vannak.
Most, hogy nagyon el akarnál tanácsolni, egyre erősebb késztetést érzek!
Azt a változást emlékeim szerint az Arch wiki lekövette, csak az illető nem ebből a forrásból olvasgatott, hanem külső útmutatást követett.
Tényleg volt valami ilyesmi infó is, akkor vegyük úgy, hogy ebben most igazad van!
(anno engem innen elhajtottak, mikor nagyon kezdő voltam, azzal, hogy ez egy komoly disztró komoly népekkel itt a topikban....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest