- Hogyan válassz biztonságos és megbízható szoftverlicencet?
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Siriusb #6134 üzenetére
Én mindig azt mondtam, hogy nagyon jó kezdőknek is az Arch Linux, ha komolyan meg akarja ismerni a linuxot.
Ha valaki nagyon elszánt, bár Ubuntu után tanulni jobb a Debian, értelemszerűen, de az sem igazán kezdőknek való. Ja, hogy kezdő.....mert ugye ez elég tág merítés ám. Aki tanulni akar, annak való Debian, Arch is esetleg, de a különböző platformokon nem erről szól a hype.
Te meg ne gyere ide, szapuld inkább a Digi mobilosokat továbbra is!
Ők szapulnak engem, de galádul nagyon! Én csak védekezem szerényen, de többen vannak.
Most, hogy nagyon el akarnál tanácsolni, egyre erősebb késztetést érzek!
Azt a változást emlékeim szerint az Arch wiki lekövette, csak az illető nem ebből a forrásból olvasgatott, hanem külső útmutatást követett.
Tényleg volt valami ilyesmi infó is, akkor vegyük úgy, hogy ebben most igazad van!
(anno engem innen elhajtottak, mikor nagyon kezdő voltam, azzal, hogy ez egy komoly disztró komoly népekkel itt a topikban....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest