- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Okok a cserére:
1) Max. 4 giga RAM-ot támogat, abból sem tudsz használni 3,X gigánál többet, hacsak a proci nem támogatja a PAE-t
2) Egyre inkább nem lesz támogatott a 32 bit szoftverügyileg, egyre inkább szenvedős lesz rajta bármit használni.
3) 32 bit only CPU teljesítménye ma már nem sok mindenre elég, egy combos facebookos oldal beakasztja, vagy valami más scriptekkel megpakolt oldal. Videókból is általában már a 480p-vel is problémájuk van ezeknek a prociknak, ha teljes képernyőre kiteszed, stabilan csak 360p-t visznek. Plusz egy ilyen régi gépben a GPU sem szokott a toppon lenni.Semmi gond nincs, anno nem drága bőrtokra kellett volna költeni, hanem új notit venni. Velem is fordult elő, hogy pénzt invesztáltam egy olyan régi gépbe, ami helyett újat kellett volna venni, meg is bántam idővel. Nem szabad, hogy az embert a megszokás és a érzelmi érték befolyásoljon, mikor hardverről van szó. Az ember az új hardverrel nem csak teljesítményt vesz, hanem bizonyos időtállóságot (elavultság kitolása, támogatottság) is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest