- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korobi
aktív tag
válasz
ubyegon2 #4272 üzenetére
köszönöm, már tesztelem a megoldást.
nem is igazából a fogyasztás miatt állíttatom le a merevlemezt hanem hogy csendbe legyen.
ezért próbálom az órajelet is úgy állítani, hogy amig nem dolgozik a rendszer addi nekem ne tekergesse 10-20% proci használatnál fel az órajelet ( tudom ez már amolyan szórszál hasogatás, de na...)
ha már itt tartunk, melyik ket javaslod, melyik a hatékonyabb? TLP vagy Laptop mode tools?
szerk:
ez mit csinál pontosan?# Seconds laptop mode has to wait after the disk goes idle before doing a sync.
# Non-zero value enables, zero disables laptop mode.
DISK_IDLE_SECS_ON_AC=0
DISK_IDLE_SECS_ON_BAT=2mert ha aksiról megy azonnal abbamarad a kattogás. így most éppen az AC módnál is egy 2-es értéket adtam és nem kattog.
viszont nem értem pontosan ezt a sort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest