- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fstab-ról egy vélemény:
barrier - javítja a fájlrendszer integritását, biztosítja, hogy a lemezen lévő struktúra mindig konzisztens marad, minimális teljesítmény csökkenés árán. ezt szűrtem ki az alul lévő linkekből
Egyrészt ha desktop SSD-d van, mint például Samsungnál az EVO, akkor nincs power-loss data protection, mint az enterprise class SSD-k esetén, ahol van power-loss data protection, a nobarrier használata nem biztonságos, bár minimális százalékban mutatták ezt ki, amiatt is használják páran folyamatos áramellátás esetén!
Az, hogy ez a nobarrier opció SSD-n hoz-e annyi sebességnövekedést, hogy a biztonsági kockázatot érdemes lenne bevállalni? Kétséges, de próbáld ki úgy, hogy kiveszed az opciót és ha nem érzel sebességcsökkenést, akkor ne is rakd vissza!
a / esetén a noatime,discard az maradhat
a swap esetén így nézzen ki :
UUID=xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx none swap sw 0 0
minden mást szedj ki onnanforrások
EXT4 2.13. Barriers on by default
How to Tune an SSD
Barriers and journaling filesystems
File Formats Manual
Ext4 Filesystem(#4197) spammer
Nem nézted meg a képet szerintem, bár lehet, hogy erről van szó, csak a korobi nem azt a jelenséget fotózta le!? Ez a másfél perces visszaszámlálás nálam is szokott jelentkezni Arch alapúaknál- kizárólag! Nem lenne rossz tudni, mi okozza! -
spammer
veterán
Leállításkor a stop-job running 90s... bug, ha erre gondolsz, ahogy olvastam itt-ott, ki szerint ez, ki szerint az okozza (xy folyamat nem áll rendesen), logban nincs nyoma, nálam régebben néha előjött, ismerősnek mostanában is gyakran előjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged