- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
qisqaqas #3655 üzenetére
1366x768-on használom én is.
Eleve nincs ablakdekoráció, vékony a panel (ha van egyáltalán panel), ezáltal több a hasznos munkaterület. Igaz, ezeket meg lehet oldani Openboxon is (ami egyébként tud tilingot is, scriptelve).
Számomra kényelmes, hogy ha szükség van több ablak egymás mellé/alá/fölé helyezésére, akkor nem kell baszkurálni az egérrel, hogy átméretezzem, vonszoljam őket. A tiling nem azt jelenti, hogy kötelező bélyegkép méretűre osztani a munkaterületet. Hátránya (már akinek az): relatíve ritkán látod a háttérképed
De kb. ennyi.
De nyilván rábeszélni senkit nem akarok, fasza az az Openbox, arról váltottam én is (csak ott meg az xml formátumú konfig egy ocsmányság).
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Milyen SSD-t vegyek?
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest