Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Lehet, hogy kicsit már ideges is voltam. Azt hittem, hogy a gépemen még bőven futtatható a legújabb Linux generáció és most nem kicsit csalódtam. A legújabb Winfos bezzeg vígan szaladna rajta minden kompromisszum nélkül.
Tudom, hogy erről az ATI tehet és nem az opensouce közösség, na de mégis... Úgy néz ki, kénytelen leszek a Winfost visszarakni. Feltehetem a Debiant, de Novemberben jön a 8.0 és akkor megint kereshetek valami mást. Nem fogok hetente telepítgetni, mert lassan már másra sem használom a laptopot, mint operációs rendszer telepítgetésre. A Winfos meg 5 évig ment röccenés nélkül és még defragmentációra sem volt szükség egyszer sem!Mint írtam, a nyílt driverrel telepítem. Aztán frissítem a kernelt a legújabbra és beállítom a dpm-et. A zárt driver-es telepítés nem támogatott, azt írja, nincs driver.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U -8GB Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő