- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
válasz
Apollyon #1140 üzenetére
Kicsit jobban utána olvastam a dolgoknak review-kban és fórumokban is és végülis megtaláltam a fő különbséget: Manjaro egy Arch fork, saját tárolóval, és az Arch-hoz képest jobban kitesztelt frissítésekkel, saját filozüfiával. Antergos viszont igazából egy Arch linux, olyan mint az Archbang csak még kényelmesebbé tett clickelős grafikus telepítővel, DE választóval, meg néhány előre telepített alkalmazással. A csomagok frissebbek, hamarabb jönnek ki mint Manjarohoz, de ugye ez hordozza azt a veszélyt is, hogy esetenként egy-két frissítés miatt elcsesződik valami, ami egy tapasztalt Arch felhasználónak nem különösebben okoz gondot, de egy kezdőnek beletörhet a bicskája.
Xfce: Hát ja... ismert bug/bugok ráadásul több éve és semmi, persze együtt lehet ezekkel élni, de ha nem lennének akkor talán még tökéletesnek is lehetne nevezni.
Én azt még mindig nem tudom eldönteni egyértelműen, hogy screen saver bug, vagy power management... nekem ez utóbbi gyanúsabb, mert például néztem nemrég egy lubuntut kiváncsiságból mert lxde-t még nem próbáltam és abban is xfce-power-manager van és ugyanezzel a buggal találkoztam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest