- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Sajnos anyagilag nem tudom megtenni, főleg 2-3 helyre az adataim teljes mentését. Van 3 külső vinyóm, de azokon főként zene és film van. Ami szabad hely van rajtuk oda szoktam backup másolatokat tenni a legfontosabb dolgokról.
De teljes op.rendszer mentésem még nem volt - bár 10-20 giga hely még akad majd valamelyiken neki.
Én úgy vagyok a KDE-vel, hogy most kellemes csalódás, de ha mégsem válik be akkor felhúzok majd egy LXDE-t is mellé és azzal akkor az Arch még pattogósabb lehet. De lehet majd csak akkor ha találok az Amarok és a Krusader helyére ugyanakkora tudású alternatívát. Most örülök, hogy azok is pattogósan dolgoznak, a nekik megfelelő felületen
Az Ubuntut pedig nem akarom szidni az egyre felhasználóbarátabbá válása miatt, mert ha anno nincs, akkor még nem használnék ma sem lehet Linuxot. Csak évekig az volt hű op.rendszeremde kinőttem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Diablo IV
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Megújult a PROHARDVER!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest