Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
jimmy399
üzenetére
Gratulálok - nálam dettó amit mondasz,"egy HDD-ről tudjak bootolni kb 15 másodperc alatt egy minimalista rendszert, ",én is ezt tapasztalom és igaz csak is azt állitottambe ami nekem kell,mindent probáltam minimanizálni és jelenleg Cinnamon felülettel használom örömmel a Ryzen -es gépemen,steam és minden jól müködik.
Az ArchLinux-tól sokan félnek,mert nekünk kell felépítenünk a rendszereünket - igényeinknek is megfelelően,mára már sokat változot,mert már régóta van az archinstall és ez sokat is segít mindenkinek,főleg azért mert nem kell - akár 1 órát a billentyűzeten gépelnünk,rendszert nagyon megszerettem és már 7 éve használom1 HDD-n.
A SATÁS 120GB-os SSD-men,multkor probáltam installálni,sebesség külömbséget nem tapasztaltam,nem tudom mi az óka,de ezzel már nem is foglakózóm,lényeg jól fut stabillan a rendszerem,tömören ennyi az achról.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB