Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blasius
tag
Sziasztok,
Systemd lelkivilággal kapcsolatos kérdés következik...
Van egy scriptem (undervolter.sh; egy parancs van benne csak, ugyanaz amit ki adnék terminalban. Szóval a scriptnek csak le kellene futni, aztán kész).
Le akarom futtatni ha a rendszer bebootol, és miután suspendből feláll akkor is.
Csináltam egy servicet:
/etc/systemd/system/undervolterresume.service[Unit]Description=ScriptAfter=Suspend.target #*#*[Service]Type=oneshotExecStart=/usr/bin/undervolter.sh[Install]WantedBy=multi-user.target
Boot után jó.De suspend után nem fut le. A
#*#*-al megjelölt részt próbálom variálni. Próbáltam Before=...-t de próbáltam ...=Resume.target - et is. Valaki tudja hogy mi lehet itt az ideális beállítás? Vagy a script ha már egyszer lefutott (boot után) akkor utánna már nem akar többet lefutni?(Valójában nem értem hogy boot után amúgy miért jó, hiszen a
#*#*-rész miatt akkor nem is kéne futnia; én úgy értelmezem.)Esetleg ha a script a login után/elött futna az is jó lenne. (Azoknak nem tudum mi a .target)
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED TV topic
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB