Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blasius
tag
Sziasztok,
Systemd lelkivilággal kapcsolatos kérdés következik...
Van egy scriptem (undervolter.sh; egy parancs van benne csak, ugyanaz amit ki adnék terminalban. Szóval a scriptnek csak le kellene futni, aztán kész).
Le akarom futtatni ha a rendszer bebootol, és miután suspendből feláll akkor is.
Csináltam egy servicet:
/etc/systemd/system/undervolterresume.service[Unit]Description=ScriptAfter=Suspend.target #*#*[Service]Type=oneshotExecStart=/usr/bin/undervolter.sh[Install]WantedBy=multi-user.target
Boot után jó.De suspend után nem fut le. A
#*#*-al megjelölt részt próbálom variálni. Próbáltam Before=...-t de próbáltam ...=Resume.target - et is. Valaki tudja hogy mi lehet itt az ideális beállítás? Vagy a script ha már egyszer lefutott (boot után) akkor utánna már nem akar többet lefutni?(Valójában nem értem hogy boot után amúgy miért jó, hiszen a
#*#*-rész miatt akkor nem is kéne futnia; én úgy értelmezem.)Esetleg ha a script a login után/elött futna az is jó lenne. (Azoknak nem tudum mi a .target)
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 16GB RAM, SSD, jó akku számla, garancia
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.