Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt nem is néztem, default-on van, az gondolom crossplay ON-t jelent.
Amúgy én a 110 óra alatt még nem találkoztam sem spawn, sem liftcamperrel.
Megvan a B tervem is, arra az estre, ha megvadulnának az emberek szólóba, akkor megyek squadba, ott nem kell finomkodni.
De egyelőre nem úgy tűnik, hogy el kell engednem a szólót. -
Madoc
veterán
Tegnap többször is a kör kezdete után 1,5 perccel halott voltam. És a legelejére rakott be. Ugyan milyen értékes cucc lehetett nálam!?
Persze mindig hátulról jött az áldás futás vagy lootolás közbe. Fiam nagyon sokszor megy meztelen köröket:nincs nála semmi de semmi akkor van egy safe pocketed és ha találsz valamit akkor azt kihozod. Nézem mindig ahogy játszik és baromi érdekes. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze mindig hátulról jött az áldás futás vagy lootolás közbe. Fiam nagyon sokszor megy meztelen köröket:nincs nála semmi de semmi akkor van egy safe pocketed és ha találsz valamit akkor azt kihozod. Nézem mindig ahogy játszik és baromi érdekes. 
RazoR