Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
na még egy kérdésem lenne... mostmár tudjuk, hogy ez a cucc itt a legelső hozzászólásba, egy solifugid nevű rovarpók. azt árulja el valaki, hogy mekkora, mert azt sehol sem írják le, legalábbis ahol eddig olvastam róla, csak azt, hogy nem ''akkora''.
-
azzio
aktív tag
minden állat, amelyik valamilyen módon, akár akaratán kívül kárt tehet az emberben, potenciálisan veszélyes. legyen az pók, kutya, malac vagy zsiráf. az állatokkal tudni kell bánni és megfelelő életteret kell biztosítani számukra. ha ezeket be tudjuk tartani, akkor szerintem egyiktől sincs félnivalónk. vannak olyan állatok, amik természetüknél fogva egyszerűen nem férnek össze az emberrel. a legtöpp pók is ilyen. és mivel ők voltak itt előbb, ezt illik is tiszteletben tartani. az biztos, hogy ha az emberiség kipuszulna, arról a legtöbb pók nem szerezne tudomást, de ha az összes pókfaj kipusztulna, nagyon nagy bajban lennénk...
-
-
-
azzio
aktív tag
válasz
littlemole
üzenetére
még csak nem is így értettem... viszont vicces volt elképzelni, ahogy kistesód tömi magába a szőrös keresztespókokat :)
-
azzio
aktív tag
nem olyan törékenyek ám azok... mondom, kaszáspókot simán föl lehet emelni a lábánál fogva, semmi baja nem lesz.
amúgy... ha az erdőben megyek át fejjel egy pókhálón, az az én hülyeségem, mert egyrészt figyelni kéne, másrészt az a pók területe, oda szövi a hálóját, ahol alacsonyak az ingatlanárak. de tegnap munkábamenet au újpest-közpinti aluljáróban tapadt a képemre a pókháló! :) aszittem lehidalok... 1000 ember mászkál arra, és pont az én fejemre tapad rá... :) -
azzio
aktív tag
válasz
littlemole
üzenetére
''Kiskoromban a tesómmal pókokat etettünk a nagymamámnál.'' - én ezt kicsit máshogy értettem :DD:DD:DD
-
azzio
aktív tag
válasz
Avicularia
üzenetére
tény, hogy érdekes állatok, érdekesség szinten én is szeretem őket, és szeretem nézegetni tévében vagy élőben akkor, ha van egy üvegfal köztünk (mindkettőnk testi/lelki biztonsága ezt kívánja :) ). de az is tény, hogy én meg nem fognám, az egyetlen pók az a kaszás pók, amit ha nagyon muszáj, a lábánál fogva ki merek hajítani az ablakon. viszont imádom a kígyókat, sokan meg azokat utálják...
-
azzio
aktív tag
na, nem kell itt vészmadárkodni... nem a mi életünkben fogják Magyarországot ellepni a ló-méretű mutánspókok, ebben biztos vagyok, még akkor is, ha semmiféle bizonyítékom nincs rá. persze mint tudományosan fogékony ember ennek a bekövetkezésére is fenntartok 0.01%-ot, és ha tényleg be is következik, akkor pedig lefosom a bokámat, mert rohadtul félek a pókoktól (szerencsére a 10. emeleten olyanok nem laknak... :) )
-
azzio
aktív tag
még ha igazad is van... nincs az a pók, amit (ha nincs alternatív megoldás :) ) egy jó nagy lapáttal agyon ne lehetne csapni... egyébként mondom, ha csak a hidegrázás volt az ímél célja, akkor nálam ezt sikerült elérnie, ha meg igaz... hát... úgyse akartam irakba költözni, a magyar klímát meg remélhetőleg nem komálja...
-
azzio
aktív tag
no én minden állatot szeretek, viszont a pókoktól iszonyodom (bár mielőtt a pók-fanok megköveznének, soha nem szoktam megölni, ha véletlenül találok egyet)...
ezt az emailt én is megkaptam, és mivel a szöveg rohadtul nem tűnt tudományosnak és nem is hallottam még ilyenről, no meg azért a kíváncsiságtól hajtva megpróbáltam utánakeresni a neten és semmi érdemlegeset nem találtam, kacsának nyilvánítottam. ezexerint tényelg az :) mindenesetre a hideg kirázott a szöveg után a képektől...
Aktív témák
- Diablo IV
- Apple MacBook
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Warhammer 40.000
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest