- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz B-L-A-C-K #10201 üzenetére
Igen, ahogy #10202) Real_Necro is írta.Megfőzitek, bele a cumisüvegbe. Van belőle szerintem instant is, amit simán forralt vízzel felöntesz. De nem tudom milyen márka, meg hogy van-e még, hisz a lányaim már egyetemisták
#10200) Real_Necro válasza zsoltzsolt (#10199) üzenetére
Természetesen kórházban, mivel akkor már akut az eset, akkor más szabályok vonatkoznak, De általában kerülni kéne az ilyeneket.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz B-L-A-C-K #10201 üzenetére
Nem engem kérdeztél, de mi sima cumisüvegben adtuk, ma már csőrös pohárból szolgálja ki magát.
Ami Herbáriásat ajánlottam az ugyan ez, filteres, pár perc alatt kiázik, aztán ha kihűlt mehet üvegbe. Gyakorlatilag bármikor adható. Elvileg korlátlanul, bajt nem csinál.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest