Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt-blog
kezdő
válasz
venom8888 #18405 üzenetére
"Illetve kenguru hordozot akarok venni, kaptunk is egyet,de kicsinek bizonyul, a keze nem ott van a babanak ahol kene, kicsi a hordozo, nem is tudtam , hogy ezek korosztalyra vannak meretezve,mert sehol nem latom irva."
Mi harom hordozot vettunk osszesen. A legtobbre egyertelmuen ra van irva, hogy milyen meretu gyereknek hasznalhato.
Az elso amit vettunk, egy Baby Bjorn One Air volt. Utana olvastunk a dolgoknak alaposan, ez volt egy szimpi darab. Megvettuk. Kiprobaltuk mindketten es nagy orditasok es sirasok voltak. Elkeseredtunk. Felesegem kutatott tovabb es talalt online egy embert, akinek az a foglalkozasa, hogy babahordozo-tanacsado. De frankon. Foglaltunk nala idopontot, odamentunk, vittuk a hordozot is. Elmondtam es megmutattam, hogy mit csinalunk es az eredmenyt. Ahogy megindult a siras, sorolta a hibaimat. Nem mozgok vele, csak allok egy helyben, tul lent van, kenyelmetlen neki, illetve amikor a felesegem csinalta meg ugyanezt, akkor jelezte neki, hogy nala az is problema, hogy a One Air inkabb szelesebb hatu embereknek jobb, ferfiaknak, noknek kevesbe jo. Ezt ugy kell erteni, hogy nyilvan tudja hordani, csak valamelyikuknek egy ido utan kenyelmetlen lesz. Az ember nem is gondolna, hogy a baba hordozasa milyen csontvaz, izomzat deformaciot tud okozni hosszu tavon, ha rosszul csinalja, ami kihathat arra, hogy kesobb hogyan fog jarni, kell-e tornara jarnia.
A legjobb tizenotezer forint volt, amit elkoltottem erre a tanacsadasra.
Az egy oras tanacsadason megtanultuk, hogy kell jol csinalni es abbamaradt a siras, orakat tudtam setalni ugy, hogy a lanyom a mellkasomon volt. Most a masodikkal is hasznalom, babauszas utan volt, hogy ket orat setaltam vele, olyan jol aludt.
A masodik hordozot ugy vettuk, hogy kerestunk egyet ami noknek is passzol. Az illeto, aki a tanacsadast csinalta, nem csak tanacsot adott, hanem az otthonaban, ahol "rendel" volt neki nagyjabol 70 kulonbozo hordozo. Feltett par kerdest, es a valaszok alapjan mutatott harmat, hogy melyik tetszik. Az egyik volt a Kahu. Ez is a mai napig megvan, en is szoktam hasznalni, de alapvetoen a felesegem hasznalja. Ezzel is maximalisan meg vagyunk elegedve, es mindket gyerekunk szinten. Mielott megvettuk, a tanacsado odaadta egy hetre, hogy vigyuk el, probaljuk ki, hivjuk fel a kerdesunk van. Egy het mulva vigyuk vissza es ha tetszik, vegyunk egyet.
A harmadik pedig a Kahu-nak egy toddler, tehat nagyobb gyerek verzioja, amivel ket eves kor felett is lehet hordozni a gyereket. Nagyobb kialakitas, erosebb varratok, hogy a nehezebb sulyt jobban birja. Errol annyit, hogy a ket eves negy honapos lanyommal az allatkertben voltunk, majd felvettem a toddler kahu-ba, ahol elaludt. Nem kevesebb, mint harom orat setaltam vele a varosligetben, mar nagyjabol mindent bejartam, arra a ferde teteju epuletre is felmentem, csak hogy teljen az ido. Brutal hosszat aludt benne.
A hordozashoz pedig vettunk megfelelo kabatot is, illetve pulcsit (a kedvencem ez), amibe be lehet rakni egy olyan bovitot, hogy a gyerek a hordozoban a kabat alatt van. Ezek a kabatok es pulcsik telen jonnek jol, peldaul most is, ma delutan lementem setalni, nagyon jol elvolt, egyatalan nem fazott a hat honapos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Tippmix
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Vallás
- Nyíregyháza LAN-Partik
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest