- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
Én az apple watch-ot leginkább az edzés funkciók miatt vettem, mert jobban ösztönöz, mint a kínai órák. Korábban mi bandjaim voltak még az elején a legelső kínai piacos és utána 3-as, aztán amazfit GTS. Volt Apple watch series 1,3 most 7.
Esetleg lenne valaki aki versenyezne velem a "gyűrű" adatok megosztásával? Nekem csak alap szintre van állítva, 250 kcal mozgás, 15 perc edzés, 12 óra állás. Most is versenyzek külföldiekkel, akiket a Redditen találtam. Szerintem ez a verseny még jobban ösztönöz, meg úgy is, hogy nem ismerem a másik embert. Valaki szokott meg ilyet? Mi történik, ha mindketten végig a maximális pontot kapjuk? Akkor mindketten kapunk díjat? Ezt a korábbi modellekkel is lehet csinálni, nem csak a 7-esssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4812
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple Watch SE 44mm rozsdamentes acél. 85%akku
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series SE3 40mm Stairlight Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Amazfit Active okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest