Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #86204 üzenetére
Ha nem lehet 360-ban körbeforgatni a kijelzőt, akkor kb semmi értelme nem lenne egy érintőkijelzőnek, de az meg lényegében egy Ipad Proval egybeépített magic keyboard. Ez mire lenne jó, hova lenne pozícionálva?
-
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #87466 üzenetére
Ennek mégis mi értelme lenne? Biztos kell ez neked?
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #87470 üzenetére
Erre találták ki a virtuális gépeket, meg a dockert.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz FIREBLADE78 #88205 üzenetére
Egyszer volt ceges rendeles valamikor november kozepen-vegen, es januar kozepere erkezett meg. Karacsony keresztbever rendesen.
-
törölt tag
válasz FIREBLADE78 #88207 üzenetére
Passz, ceg intezte, en csak mondtam mit rendeljenek.
-
törölt tag
3.5-szerhez volt ez a megjegyzes. A 2-es szorzos a belepo inteles prohoz kepest.
En a neural enginere leszek kivancsi, mit tud egy tensorflow alatt. Kutatok ugy veszik a gpu-kat, mint a cukrot, ha merheto lesz abban egy erosebb vga-hoz, az is ra fog cuppani, aki eddig odzkodott a macektol.
-
törölt tag
Én most megint elgondolkoztam ipad + bill kombón, hogy akkor majd meló teamviewerrel. De az meg drága, és nem az igazi. Ha viszont úgy nézem az új airt, hogy ipad pro billentyűzettel egybeépítve 520 helyett 430-ért, akkor a 8 gigás verzió nem is olyan rossz, csak épp nem úgy kell rá tekintenem, mint a jó öreg thinkpadekre... amúgy se elég egy ipad pl videót jegyzetelni, amíg nem tudják a vertikális split screent.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #86564352 #88808 üzenetére
"Persze. Már a nyári bejelentéskor pletykálták a Mini, Air (és mint kiderült a legolcsóbb Pro) sorral kezdik a váltást. Egyiket sem profi userek veszik profi munkára."
Ezektol a kijelentesektol mindig tickkel a szemem. A "profi munka profiktol" az nem csak a 100 kovetos youtube csatornara 4k video effektezes. Ha megnyitod a bankod appjat, az jo esellyel mac minin lett lebuildelve. Amikor OTP-tol kapsz igazolast, egy alap 13-as macbook pro-n fejlesztett rendszer kuldi. Amikor elolvasod a cikket a legujabb exobolygokrol, jo esellyel a kutatok egy hasonlo 13-as pron elemeztek az adatokat. Es a sort meg boven lehet folytatni, csak par olyat irtam, amit vagy magam is csinaltam, vagy testkozelbol lattam.
-
törölt tag
-
törölt tag
Van olyan videó, ahol megpróbáltak két kijelzőt rákötni, akár clamshell módban? Most az jobban izgat bármilyen flancos videóvágó teljesítményénél. Illetve meg lehet nézni valahogy, hogy melyik ios-es alkalmazásokat tettek macre elérhetővé? Facebook meg Google tudom, hogy egyből tiltotta magát, féltik a sz**os cross-site trackingjüket.
-
törölt tag
Jatek tesztek: [link]
-
törölt tag
válasz jegesib #89380 üzenetére
Ket monitor. Cegeknel eleg elterjedt manager vonalon, na meg eddig a belepo pro-val szaladgalt sok fejleszto, akik szinten ket monitort hasznalnak. Itt elegge labon lottek magukat, mert a 16 giga+ abban a szegmensben eddig se volt, de a ket monitor az igen. En is ezert vacilalok, pedig mar nagyon bizsergett a hitelkartyam egy januari eleji rendelesre.
A masik ami nekem kicst csalodas, hogy az ios appok futtatasa egyreszt egy kalap kaki eddig az atmeretezhetetlen mutyur ablakkal, masreszt eleve alig van. Pedig lelekben mar terveztem vele, hogy milyen jo lesz, ha egy csomo dolgot ezutan nem a tabok kozt kell keresni, hanem lesz kulon appja, meg vegre macosen is lesz infuse. De hat google, facebook es tsai nem akarjak feladni azokat az ertekes tracking cookiekat...
-
törölt tag
válasz SharpSA #89448 üzenetére
[link]
Állóban kifér a pdf egész oldala olyan méretben, hogy egyenes háttal ülve látom az alsó index alsó indexét is, hosszabb levezetésnél/ábráknál meg különösen jó, ha egy oldalt egyben látok. A te monitorod fekve még mindig csak ~ 13" magas, míg a negyedannyiba(?) kerülő 21.5-es Dellem állítva 18.7". -
törölt tag
Uhh, az valami borzalom volt, anno cégnél rám erőltették a négy magos gépet, t470p, pedig x270-et akartam. Az egyetlen menekülési út kolléga lecserélt 2015 early(?) gépe volt, amiben persze elég volt a két mag ( ). Első Apple cuccom lett, nem sokra rá jött az iPhone SE is
-
törölt tag
válasz jegesib #89622 üzenetére
Nem tudom ezt a tesztet kinek csinálta, többi youtubernek? Remélem frissen bootolt géppel, nehogy legalább pár chrome tab/itunes/office stb, részben kiswappelve, kihozzon valami különbséget Meg ahogy beleolvastam kommentekbe, xcode tesztet sikerült anélkül csinálnia, hogy el is indította volna a lebuildelt projectet
-
törölt tag
válasz D347HBR1NG3R #89980 üzenetére
Még ha meg is rendelhetnéd, megfognák a határon hetekre, és ráraknák a ~10% vámot amire még az áfát (vagy fordítva), és a végén halom idegeskedésért fizetnél ugyan annyit.
-
törölt tag
Kozben Kuo legujabb pletykaja szerint mini ledes, uj designos Air csak 2022-ben lesz, jovore csak a Pro-k jonnek. Az meg touchbar miatt ugysem kell, ugyhogy egyre jobban erik januarban egy uj Air "mobil irogepnek" 8 gigaval. 16-al akartam, csak elkovettem azt a hibat, hogy megneztem mennyi ramot kapok wines asztaliba ennyi penzert Na meg rendes munkara amugy se lenne eleg egy monitorral.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- MacBook Air 13" 2014
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest