Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
Tudom, hogy rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
válasz audi100td #4709 üzenetére
590 fontért lett volna egy szuper de elbuktam, mert utolsó pillanatban szaladtak a licitek, toltam volna rá egy 600-at, 580-on állt, de csak mikor már lejárt jöttem rá, hogy azért nem fogadta el a 600-as ajánlatot mert csak 590 játszott volna... -.- tízesével ment
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
13" macbook air 128 ssd
Vélemény? -
Tomate
veterán
Mennyiben lesz más az általam vásárolt 2009-es Air mint pl egy 2011-es? Amit veszek abban 128-as ssd van, 2,13-as Core2Duo proci, 13" 2gb ram, ebben még backlit bill.
Felbontásban kisebb, akku üzemidő? Mennyivel gyorsabb az új core i5 1,7Ghz mint a régi core2duo? Külcsíniben valami eltérés? vga? Köszi![ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
válasz atomchicken #4770 üzenetére
Ez nagyon jó! Köszi!
-
Tomate
veterán
Úgy tudom, csak a 2008-as szériának volt baja a zsanérral, amit később javítottak.
Használtan veszem. ha eddig nem volt vele baj, talán ezután sem lesz.[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
Ma megjott a macbook air. 10.6.8 as osx van rajta. Hogy lehet magyarra allitani a nyelvet? Settingsben kivalsztottam, de semmi. Esetleg egy kulon kiegeszito kell hozza? Teljesen machintos amator vagyok Ez az elso hogy nem win7-et kezelek segitsetek pls.
-
Tomate
veterán
válasz Barett 50cal #5079 üzenetére
Nem ingyenes az osx ha birtokolsz egy Mac-et?
-
Tomate
veterán
2009-es 2,13Ghz C2D 2gb ram, 128SSD-n jol fog futni a lion?
werszomjas: Hasznalt gep..
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
válasz Barett 50cal #5083 üzenetére
Közsi!
Memóriabővítést elfelejthetem?
-
Tomate
veterán
Appstorba szeretnék regelni, rámegyek, hogy fiók létrehozása és nem történik semmi. Mi a baj??
-
Tomate
veterán
válasz werszomjas #5090 üzenetére
köszi!
Megcsináltam itt én is.
-
Tomate
veterán
válasz werszomjas #5090 üzenetére
Beregeltem mint tegnap írtam, de nem tudok belépni mert ezt írja ki:
Your device or computer could not be verified. Contact support for assistance.
Hogyan tovább?
-
Tomate
veterán
válasz werszomjas #5101 üzenetére
Megnéztem a beállításokban. Nem volt beírva semmi. Beírtam az én ID-mat be is vette frankón, de az AppStore még mindig nem enged belépni...
-
Tomate
veterán
válasz Barett 50cal #5103 üzenetére
Törölni nem tudom az AppStoret mert azt írja, hogy nem lehet mivel a rendszer része. Ezt az elérési helyet a Finderben találom valahol? Csak mert ott hiába keresem... Nem rejtett ez a fájl véletlenül?? Köszi a segítséged!
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
válasz Barett 50cal #5105 üzenetére
Ahamm. Ez magvan, de hogy ne legyen olyan egyszerű, van valami mobilme nevű alkalmazás ami be akar léptetni, de nem tudom mi a kód. (szerintem nincs kód, de ha nem írok be semmit nem enged tovább...)
-
Tomate
veterán
válasz Barett 50cal #5116 üzenetére
Mikor be akarok lépni magába a meghajtóba. Az jó dárga cucc. Mire jó?
-
Tomate
veterán
válasz Barett 50cal #5120 üzenetére
Á köszi!
Így működik minden. Köszi!Neked is Tomi!
-
Tomate
veterán
Azt vettem észre, hogy amint megnyílik valami flash tartalom a gépen azonnal elkezd haldoklani minden. A 2ghz-es 2magos proci mintha egy 300mhz-es P2 lenne minden belassul és 100%-on pörög. Ez minden macbooknál így van ezzel együtt kell élni? Valami megoldás van? Mert folyamatkezelőben ha bezárom a flash plugint minden jó lesz, fellélegzik a rendszer. Találtam egy FlashFrozen nevű alkalmazást. Esetleg használja valaki vagy más megoldás? Köszi!
-
Tomate
veterán
Mivel tudom a legegyszerűbben szinkornizálni az asztalos windows7-es gépemet az Airrel?
-
Tomate
veterán
Mit jelent az, hogy az van írva az Air-hez, hogy a külső monitor 30"-ig támogatott? Nem felbontást kéne megadni? Mi a különbség egy 23"-os FullHD és egy 42"-os Full HD között az ő tekintetében? Mert szerintem semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
Egyre nehezebben csatlakozok az Airel a wifimhez (cisco router) Kezdetben minden jó volt sosem volt ilyen probléma de az utóbbi 3 napban alig megy fel. Kapcsolat időkorlátja lejárt meg ilyeneket írogat és egy 10percig kell imádkozni neki, hogy legyen már szíves kapcsolódni. Mi a baj??
-
Tomate
veterán
Akkor én még jól jártam a 170e-es Airrel
-
Tomate
veterán
Egy nagy csalódás volt ez a popup store.
"Számomra egy nagy csalódás volt. Kidobott idő az életemből... 4 órát álldogáltam a semmiért. Reggel 8:05-re érkeztem a bolt elé, gondolván ha nyolckor nyit a Westend beállok egy 50.-nek és 11-re bent vagyok. Hát baromira nem... 150-en voltak előttem, de mondom beállok. Majd 10-re kb 2x annyian lettek mögöttem mint előttem, mondom azért csak van rosszabb kivárom. Majd kinyit 10kor és megy a sor. A fél óra/1 ember úgy hogy 30-an vannak bent az az én értelmezésemben azt jelenti, hogy 60 ember 1 óra alatt gond nélkül bevásárol. Úgy, hogy a rendelkezésére álló összes időt kitölti. (szóval az előttem álló sornak 2 óra alatt 12-re el kellett volna fogynia) Nem bírtam kivárni. Minimum 2 óra lett még volna az ácsorgás. A rendszer összeomlott, ahogy benéztem a pénztárosok alig bírták. A fél óra / ember baromi nagy szívás volt. A másik: Hogyha már 9kor 300fős volt a tömeg miért nem lehetett kinyitni azt a rohadt boltot? Túl nagy volt a hájp pár polcnyi kifutó mac miatt. Az 1000Ft-os ájfontokokért meg hagy ne álljak már egész nap sorba mikor ebayen 1-2$-ért megveszem. Az Air-emet is Angliából vettem jobb áron mint itt kaphattam volna. Ezután sem fogok itthon vásárolni szerintem. Tájékoztatást meg azért nem adtok mert elveszne a beetetés varázsa. Hazafele melóból még benéztem 8kor hátha, de még mindig volt egy 30 fő. Mondom ez zárásig kitart már én be nem állok... Marad a külföldi vásárlás."
Facebook eseményükhöz írtam ide csak bemásoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
válasz Barett 50cal #5328 üzenetére
Akkora nem mint ma... De a normálisabb cuccokat már elkapkodták.
-
Tomate
veterán
Apple remote távirányítóval tudok képeket léptetni esetleg? Sima fehér 2009-es MB-ban van infra a távirányítóhoz?
makaveli666: Mit értesz jó ár alatt?
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
válasz makaveli666 #5336 üzenetére
Hát az annyira nem nagy ár. 150-170ért air már korrekt lenne. (13-as)
Ezt a miniDisplayport átalakítót néztem. Ugye nekem 9400m VGA van az Air-ben és ez nem tudja a hangot kinyomni a miniDisplayporton. (ezzel az USB-s megoldással vajon működhet a dolog?) Én úgy értelmezem.
-
Tomate
veterán
válasz makaveli666 #5338 üzenetére
Ahhoz képest tényleg jól.
(ki tudja még meddig tudja visszaigényelni )
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
2007-es 3.1 fehér macbook a te árszabásodban.
4.1-es fehér Ez jó vételnek tűnik szvsz
Fehér 5.2-es Jó áron van és még alkudhatsz is. Sajnos csak local pickup. Ha ismersz valakit kint aki megveszi neked jó bolt nagyon.
Sajnos a forint gyenge
-
Tomate
veterán
Hát igen. Én csak a fix árasokat lőttem be amiről tudjuk mennyibe kerül. Ezek vagy elszállnak vagy jó vásár lehet. Sok ilyet végigültem már és voltak vicces történetek. De aki ráér és tényleg kell neki egy macbook és nézi folyamatosan, figyelőbe teszi és ott van az aukciók végén kis türelemmel tuti ki fog egy jó darabot jó áron. Mint én az airt meg a HD2-met Azóta sincs ilyen jó áron egyik se.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- ÚJ Macbook Air 15inch retina kijelző 256GB SSD, GARANCIÁLIS!
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- Apple MacBook Air M1 (2020) 13.3 256 GB (8 GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest