Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vadászcsiga #85500 üzenetére
Két markáns probléma volt, és sajnos ahogy eltelt még egy kis idő kiderült, hogy egyik se javult meg.
Egyik hiba: "szelektív no-net", ez azt jelenti, hogy a sleepből való visszatérés után valamelyik alkalmazásban vagy folyamatban nincs internetelérés, míg a többiben igen. Tehát, pl. a Mail fogadja és küldi a leveleket, de a Safari szerint nincs internetkapcsolat. Vagy ez a kettő működik rendesen, de a whatsapp azt mondja, hogy nincs net stb. Akkor alattomos a hiba, amikor valamilyen háttérfolyamatot érintene, és nem veszed észre, pl. felhőszinkron.
Másik hiba: sleepből felébredés hiba: vagy fagy a gép vagy restartol sleepből. Ez akkor jött elő, ha a töltőkábel nem volt bedugva sleep közben, és utána akartam feléleszteni a gépet. Ha mondjuk pár órát volt csak lecsukva a kijelző, akkor általában nem jött elő, egy egész éjszaka viszont már igen. Szóval nagyon mélyen aludt ilyenkor
Elkezdett volna visszajönni sleepből, bekérte a jelszót, itt általában 30mp és másfél perc közötti strandlabdásra fagy, aminek a végén vagy restart van, vagy betölti a rendszert. Akár töltőről, akár akkuról.
Mindkét hiba kiküszöbölhető azzal, ha nem használom a sleepet, hanem használat után kikapcsolás, majd a következő használatkor reboot. Az a baj, hogy az elmúlt kb. 15 évben hozzászoktam, hogy a gépek képesek ilyen alvó módra, és én ezt használtam eddig.
Szerintem valamikor nyáron lesz időm arra, hogy komplett formatcés újratelepítést csináljak, addig restartolgatok majd naponta.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EA Sports WRC '23
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest