- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
A21
tag
Sziasztok!
Nem feltételnül, de elsősorban használt garanciális macbook pro keresésben vagyok épp, és elég sok emberkével levelezek, azonban kaptam egy számomra teljesen új "információt", ami ha tényleg így lenne, akkor jelentősen befolyásolná döntésemet egy régebbi modell (2015) irányába - ami akár garancia nélküli már -.
Szóval érdekelne, hogy tényleg így van-e, mert én még ilyenről nem hallottam
:
"Ezeknel a MacBookoknal a hivatalos szervizek ingyen cserelik a topcase-t (teljes billentyuzet gombok es mechanika, akkumulator)- gyakorlatilag bemondasra- igy aztan nagyon gazdasagosan uzemeltethetok. En a megjeleneskor vettem a sajatomat, tehat most lesz 2 eves, a gyari gari 1 ev, kiveve a fent emlitett ok, mert azt ingyen vegzik kesobb is. Remelem hasznos volt az informacio."
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Laptop Tablet 16" -30% Intel Core 7 150U 10Mag 16/512 2K OLED+ Toll
- HP OMEN Gaming 16-wd0000nq - ÚJ 16" GAMER notebook - i5-13420H, 16GB, 512SSD, RTX 4050 (6GB)
- HP PROBOOK 460 G11 (9Y7S7ET) - ÚJ - 16" üzleti notebook - U5 125U, 16GB, W11pro