Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• osonte

őstag

válasz zacci #833 üzenetére

Az a baj, hogy a világ lett ilyen, nem mi változtunk. Teljesen más példa, amikor a 2000-es években vett a család egy vadi új Daewoo Lanos-t, akkor például 2 millió Ft körüli áron, a karosszéria elemek közötti ívek tökéletesen futottak egymáshoz képest, nem úgy volt összehányva az autó. A múlt évben láttam egy 25-28 milliós BMW-ről tesztet és a tesztelő körbenézte az autót és pozitívumként bemondta, hogy "viszonylag" az ívek is jók. :F Arra felkaptam a fejem, ne viszonylag legyen jó, hanem egyszerűen jó legyen. Unokatesóm álma egy nagy új AUDI volt, meg is vette, az sem olcsó volt és kb zabálta az olajat és azt mondták, hogy ezek a motorok ilyenek, tudnak adni egy ajándék flakon olajat minden olajcserénél (azóta Honda van neki...), a másik AUDI-s meg egy még drágább/nagyobb új AUDI-t vett és rengeteget utazott (volna) autópályán, de állandóan kormányhibával letiltott az autó és félre kellett állnia, az új kb 30 milliós autón már minden ki volt cserélve a műszerfal előtt és akkor sem találták a hibát, azt hiszem perre is ment. Bocsi, hogy ennyire eltértem, de konkrétan már lassan meg kell szokni, ha annak is örül az ember ha valami kb jó, főleg százezrekért. Tényleg nem azt mondom, hogy ez így jó, mert egy vasaló is 20-40 ezerért legyen patika, az adott tudásban. Viszont a fogyasztói társadalmat nagyon nem érdekli, hogy mi mit szeretnénk (ami amúgy régen alap volt és az normális elvárás lenne).

Visszatérve a telefonra az is érdekes, átmenve az "iPhone topik"-ba, hogy sokan panaszkodnak erre-arra, valakinek meg kb semmi baja nincs és miért hazudna bármelyik oldal is. Nekem is például a 17PM-el minden, amit használok az szuperul működik, nagyon lassan merül, kifejezetten jó váltás volt Androidról, amivel szintén nem volt bajom, ha nem kellene az Apple Watch, akkor nem is váltottam volna. Persze megnyugtatlak nekem is volt szar telefonom, amit a földhöz vágtam volna állandóan, másnak meg jó volt. Tényleg az is gáz, hogy valaki a 600 ezres iPhone-ba éppen a Samsung prémium kijelzőt kapja, valaki meg az LG középkategóriás paneljét, ami kicsit zöldes stb, pedig ugyanannyiba kerül mindkettő. Szóval értelek és igazad van, de mégis ez nem simán fekete vagy fehér. Talán mindkettőnkek átment a másiknak, amit írni akartunk.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés