- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sasi001
senior tag
válasz
TheBikerider #1898 üzenetére
Nomad nem volt még viszont mujjo-t használtam vissza is küldtem, kotyogott benne a telefon, de ami a legnagyobb bajom mindkettőnél, hogy nyitott a kamera gombnál. Nekem esetlen még az asztalról felvenni is mindig ott fogom meg.
Viszont van egy bőrtok nem jut eszembe a neve, megrendelésre készítik, gravírozzák is ha kéred, és lehet kérni a kamera gombnál zártan, ugyanúgy megoldják zafírral mint a gyári toknál. Azt lehet, hogy kipróbálom. -
Sasi001
senior tag
válasz
TheBikerider #1896 üzenetére
Sajnos nincs hozzá gyári bőrtok, időnként megtisztítva nem ragad a tok, és abszolút könnyű leszedni, felrakni. iPhone 6-tól csak gyári szilikon tokot használok. Na meg volt mellette gyári bőrtok is, azt is szerettem.
-
Sasi001
senior tag
Évek óta csak a színeset használom. Kamera gomb és a többi is jól működik, kéthavonta szoktam levenni de por nem igazán van alatta, szinte semmi. Jó a plüss belső, karcolást nem okoz a felrakás leszedés. Tapintása számomra jó nem csúszik. Tény, hogy ha valaki farmer zsebben hordja a szöszt gyűjti. Egyszer ejtettem le a telefont megvédte minimális nyom maradt a tokon. Szerintem teljesen jó és tényleg por mentes alatta a telefon.
-
Sasi001
senior tag
ESR armorite fekete keretes üvegfóliával van esetleg valakinek tapasztalata? Nem takarja ki a kijelző szélét?
-
Sasi001
senior tag
Valaki használt már mujjo bőrtokot 16 pro max-hoz? Vélemény esetleg?
-
Sasi001
senior tag
Ez az üvegfólia (ESR Armorite iPhone 16 Pro Max) is leszedi a szöszt felrakáskor? Vagy csak simán ilyen a felhelyezése?
-
Sasi001
senior tag
Szerintem legalább annyira jó egy férfinek mint egy nőnek. Ha az a szín tetszik azt kell megvenni. Nekem pl. Natúr titán 16pm van az tetszett. Ami inkább nőies az az arany színre hasonlító, de az is megosztó, láttam már férfiaknál is.
Normális toknál időnként megtakarítva, nem karcolódik egyik sem.
-
Sasi001
senior tag
Üdv mindenkinek! Valaki használja ezeket a töltési korlátokat? 15pm-nél nem de most 16pm-nél kivételesen jól működik az optimalizált töltés, de mégis felajánlja a 90 %-os töltési korlátot miszerint az jobb lenne nekem. Lehet azért mert pont olyan esetlen, hogy egy töltéssel két napot nem megy el az én használati szokásaimmal, ezért kb. 50%-on teszem töltőre este. Segíthet valamit a 90%-os korlát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest